GÖRDESLİLER DERNEĞİ´NDEN İFTAR

GÖRDESLİLER DERNEĞİ´NDEN  İFTAR

Akhisar Gördesliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Başkanı Nadir German ve yönetim kurulu üyeleri, dernek binası önünde iftar yemeği düzenledi.

İftar yemeğine Cumhuriyet Halk partisi CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu,Belediye Meclis üyeleri,Ak parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Eski İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Esin Güngör  Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran,ve yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlık işleri Şube Müdürü Tahsin Arslan

Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral Türk Eğitim Sen ilçe Başkanı Cihan Küçükaydın, Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş,Dernek Başkan ve yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Edilen duanın ardından  ezanınokunması ile oruçlar açıldı. Sonrasından Akhisar Gördesliler Derneği Yönetim kurulu Başkanı Nadir German  konuşma yaptı.

German; ?Çok değerli misafirler derneğimizin tertip ettiği İftar programımıza hoş geldiniz. Başı rahmet ortası mağrifet sonu cehennem kurtuluşu olan Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri,rabbim kabul eylesin. Maddi manevi yardım yapan vesile olan herkesten Allah razı olsun.? dedi. 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM