Görme ve İşitme Engellilere Akhisar Belediyesi´nden Destek

Görme ve İşitme Engellilere Akhisar Belediyesi´nden Destek

Başkan Besim Dutlulu, ulaşım desteği verdiği engelli öğrencileri konuk etti.

 Başkan Besim Dutlulu, ulaşım desteği verdiği engelli öğrencileri konuk etti.

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle Akhisar Belediyesi´ni ziyaret eden görme ve işitme engelli çocuklar ve aileleri desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya teşekkür etti.

İzmir Aşık Veysel Görme Engelliler Ortaokulu ile İzmir Tülay Aktaş İşitme Engelliler İlköğretim Okulu´nda öğrenim gören engelli bireylere yönelik ulaşım desteği veren Akhisar Belediyesi´ne teşekkür etmek için Belediye Başkanı Besim Dutlulu´yu makamında ziyaret eden çocuklar, desteklerinden dolayı Başkan Dutlulu´ya teşekkür etti.

Şehzadeler, Yunusemre, Kırkağaç ve Akhisar´daki görme ve işitme engellilerin okullarına ulaşması için ulaşım hizmeti verdiklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, bu hizmetten yararlanmak isteyen diğer engelli vatandaşlara da çağrı yaptı. Çocuklar ve aileleri ile bir süre sohbet eden Başkan Dutlulu, daha sonra çocuklara müzik derslerinde kullanmaları için gitar hediye etti.

Başkan Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Çocuklarımızın gelişimlerine biz de katkı verebiliyorsak ne mutlu bizlere. Okul yönetiminiz ile konuştuk. Çocuklarımızın ne ihtiyacı var nasıl destek olabiliriz dedik. Müzik dersiniz varmış. Biz de sizlere gitar hediye edelim dedik. Umarım beğenirsiniz ve güzel şarkılar çalarsınız. Belki de aranızdan yeni müzisyenler çıkar. Derslerinizde başarılar dilerim. Nazik ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Ne zaman ihtiyacınız olursa biz buradayız ve sizlerin yanındayız.?

Ayrıca yine Akhisar Belediyesi tarafından destek verilen görme engelli yazar üniversite öğrencisi Nilay Serra Yıldız´a Belediye Başkanı Besim Dutlulu işitme engelliler tarafından kullanılan kulaklıktan hediye etti. Yıldız, hediye için Başkan Besim Dutlulu´ya ve Akhisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne desteklerinde dolayı teşekkür etti.

Görme engelliler için kaldırımlara yerleştirilen sarı şeritlere park eden bisiklet ve araçlar sebebiyle zorluk yaşadıklarını belirten Yıldız, ?Bu konuda Akhisar halkından duyarlılık bekliyoruz. Belediyemizden bu konuda destek bekliyoruz. Lütfen kaldırımları işgal ederken bizleri düşünün. Besim Dutlulu başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz? diye konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”