GRANDMEDİCAL VE DEVA TIP´TAN İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ

GRANDMEDİCAL VE DEVA TIP´TAN İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ

Manisa´nın köklü sağlık merkezlerinden Grandmedical Hospital, Deva Tıp Merkezi ve Manisa TÜFAD Şubesi indirimli sağlık protokolünü 1 yıl daha uzatan sözleşmeye imza attı.

Manisa TÜFAD´a üye 500 futbol antrenörü, eşleri, çocukları, anne ve babaları da  Grandmedical Hospital ve Deva Tıp Merkezi´nden indirimli olarak muayene olabilecekler. 2018 yılından beri devam eden sağlık protokolü 1 yıl daha geçerli olacak.

Dindar Şirketler Yönetim Kurulu Odası´nda yapılan indirim protokol imza törenine Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Manisa Şubesi adına  Başkanı Özer Şenoğlu ve Denetleme Kurulu Üyesi Muharrem Kazer katıldı.

Dindar Şirketler Grubu adına protokol imza törenine Dindar Şirketler Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Dindar, Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş katıldı.

? TEŞEKKÜR EDERİZ?

Yapılan protokolün her iki tarafa da hayırlara vesile olmasını dileyen Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, ? Antrenörlerimiz için Manisa´nın önemli bir hastanesi olan Grandmedical Hospital ve Deva Tıp sağlık hizmeti alabilmeleri için protokol imzaladık.  Manisa TÜFAD üyesi 500  arkadaşımız ve aileleri tedavilerde % 20 indirim alacak. Her iki sözleşmenin yapılmasını sağlayan Dindar Şirketler Grubu Başkanı Üzeyir Dindar Hocamıza, sizlere, derneğimiz ve üyelerimiz adına  çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun. ?dedi.

?HER DAİM HİZMET PEŞİNDEYİZ?

Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi  Furkan Dindar, ?Amacımız Manisamızın her kesimine en iyi sağlık hizmetini verebilmek. İnşallah Grandmedical Hospital ve Deva Tıp Merkezimizde antrenörlerimize ve ailelerine en iyi sağlık hizmetini vereceğiz. İmzalamış olduğumuz protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

Protokol imza töreni Tüfad Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu´nun Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Furkan  Dindar´a çiçek takdim etmesi ile sona erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI