Gülbeyaz ve Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile düzenlediği Suda Cankurtarma Kursu başladı.

Gülbeyaz ve Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile düzenlediği Suda Cankurtarma Kursu başladı.

Gülbeyaz Olimpik Spor Tesisleri ve Yüzme Havuzu 2016-2017 dönemi içerisinde tesislerin yenilenmesinden sonra ilk işi personel açığı ihtiyacını gidermek açısından Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Milli Eğitime bağlı olarak suda cankurtarma kursunu ön plan

Gülbeyaz Olimpik Spor Tesisleri ve Yüzme Havuzu 2016-2017 dönemi içerisinde tesislerin yenilenmesinden sonra ilk işi personel açığı ihtiyacını gidermek açısından Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Milli Eğitime bağlı olarak suda cankurtarma kursunu ön plana aldı.

Suda Cankurtarma Eğitimi dersini veren Arif Zeyrek; ?´2 Temmuz´a kadar devam edecek olan hem tesisimizin personel ihtiyacını gidermek hem de Akhisar Halkının ve gençlerimizin mesleki yeterliliklerini edinebilmek adına faydalı olabilmek açısından desteklerini sundu.Bu tesisi açıp bizlere böyle imkan sunduğu için Şaban Taşkıran´a teşekkür ediyoruz. 12 tanesi personelimiz olmasına rağmen 60 tanesi Akhisar´lı gençlerimizden oluşuyor. Alınacak olan sertifika mesleki edindirme sertifikası denizcilik sektöründen ve havuzlarda cankurtaran olarak görev alabileceklerdir,´´ dedi.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI