GÜNÜN HER SAATİ TRAFİK DENETİMİ YAPIYORLAR

GÜNÜN HER SAATİ TRAFİK DENETİMİ YAPIYORLAR

AKHİSAR'DA TRAFİK DENETİMLERİ GÜNÜN HER SAATİNDE ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDİYOR

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile Akhisar'ın her noktasında kameralar ile denetim yapılarak kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Akhisar'ın her yerinde bulunan yaklaşık 100'ün üzerinde kamera ile tespit edilen kırmızı ışık ihlali yapan, kask kullanmayan, kemer takmayan, seyir halinde cep telefonu kullanan, tabelalara uymayan araç ve motosikletlere cezai işlem uygulanıyor.

Kavşaklarda meydana gelen kural ihlalleri ve kazalar nedeni ile Akhisar Trafik Denetleme Büro Amirliği olarak kameralar ile cezai işlem uygulamalarına daha özen ve itina ile yaklaşılıyor. Kamu düzeni ve güvenliği ile kişilerin can ve mal emniyetinin korunması, suç İşlenmesinin önlenmesi, trafik güvenliği ve kontrolünün sağlanması amacıyla; meydan, karayolları, cadde, sokak ve park gibi kamuya açık alanlarda kurulan görüntüleme ve plaka tanıma sistemleri sayesinde trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

Devlet karayolu 151 sokak kavşağı, yeni Emniyet Müdürlüğü Kavşağı, Tütün Otel Kavşağı, Zeytinliova Kavşağı, Tahir Ün Caddesi, Egemenlik Meydanı, Çınarlıkapı Meydanı gibi birçok kavşakta bulunan mobese kameraları ile cezai işlemler uygulanmaya devam etmektedir. Akhisar halkının huzuru için trafik ekiplerinin denetimleri aralıksız devam etmektedir.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”