GÜRAL VE UYSAL İSTİŞARELERDE BULUNDU

GÜRAL VE UYSAL İSTİŞARELERDE BULUNDU

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyon Milletvekili Gültekin Uysal ve Akhisar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, Gölmarmara’daki bir düğünde bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Gölmarmara Esnaf Odası Başkanı aynı zamanda Demokrat Parti MKK Üyesi Ali Osman Akgül’ün kardeşi Tuncay Akgün’ün düğününe icabet eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Oda Başkanı Güral aynı masada oturup gece boyu gündem üzerine sohbet etme fırsatı elde etti. Uysal’ın nikah şahidi olduğu Gölmarmara Düğün Salonu’ndaki düğün merasiminde Ak Parti Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz tarafından Zeynep Heybet ve Tuncay Akgün’ün nikahı kıyıldı. “Ben her  ne kadar oğlan evi olsam da kız evi gibiyim, damadın ayağına bas.” diyerek ufak bir konuşma gerçekleştiren DP Genel Başkanı evlilik cüzdanını Zeynep Akgün’e takdim etti.

Genç çiftin düğün törenine katılım gösterenler arasında DP Genel başkanı Afyon Milletvekili Gültekin Uysal, Ak Parti Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Akhisar Manavlar ve pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, DP İl Başkanı İdris Mücek, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Gölmarmara Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Zeki Mercan, Gölmarmara Esnaf Odası Başkanı DP MKK üyesi Ali Osman Akgün, Oda başkanları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Gece boyunca pandemi sürecinden ve gündeme dair konular üzerine istişare etme fırsatı elde ettiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”