Gurbetçi Milli Masör Durmaz Akhisar Masterleri Ziyaret Etti

Gurbetçi Milli Masör Durmaz Akhisar Masterleri Ziyaret Etti

Akhisar Masterler-Balçova Masterler arasında oynanan mücadele öncesi Gurbetten gelen Akhisarspor´un eski futbolcularından Muhittin Durmaz´da ziyaret etti.

Akhisar Masterler-Balçova Masterler arasında oynanan mücadele öncesi  Gurbetten gelen Akhisarspor´un eski futbolcularından Muhittin Durmaz´da ziyaret etti.

Akhisarlı olan ve Milli masör olan  Fransadan gelen gurbetçi Muhittin Durma Maç öncesinde Akhisar Masterler kaptanı Emin Kökçü tarafından Durmaz´a Akhisarspor forması ve atkısı hediye edildi.
Muhittin Durmaz, Akhisarspor´un eski futbolcularından yine Akhisarspor´un genç takımı ve alt yapıda futbol oynayıp Karabulutsporda 3 yıl takım kaptanlığı yaptı. DurmazTürkiye A Milli Takımı´nda sağlık ekibi nde ve Teknik direktör Sepp Piontek döneminde milli takımlar spor masörü olarak görev aldı.
Akhisarlı Durmaz, hala Fransada Paris, Cannes, Monaco ve Marsilya bölgelerinde Türkiye Futbol Federasyonunun faaliyetlerinde bulunarak sağlık,Turizm spor ve spor masajı çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda spor masajı ve Dünyada uygulanan masaj teknikleri üzerine Fransa, Monaca, İsviçre  ve Belçikada konferanslar veren durmaz sporun dostluk ve kardeşlik ilkelerini benimseyeren anlayışı ile yurt dışında ülkemizi temsil etmektedir. Gurbetçi Durmaz maç öncesinde kısaca şöyle dedi,

? Akhisar Masterler kaptanı Emin Kökçü abimi ve tüm futbolcularımızı destekliyorum. Birlikte futbol oynadığımız arkadaşlarımı böylesine güzel bir maç öncesinde ziyarete geldim. Bu  güzel maç öncesinde onları görmek ve ziyaret etmek  benim için çok önemliydi. Şahsıma gösterdikleri sevgi,saygı ve ilgi için gönülden şükranlarımı sunarım" dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP