SİYASET

SİYASET Haberleri

Hacet, Akhisar´da Umudu Büyütüyor

Hacet, Akhisar´da Umudu Büyütüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet,24 haziran´da seçim çalışmalarına Akhisarlı 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte Pazar yerini gezerek devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet,24 haziran´da seçim çalışmalarına Akhisarlı 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte Pazar yerini gezerek devam etti.

Pazar pazarında pazarcı esnafı ve Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet eden Hacet pazarcıların ve vatandaşın hallerinden memnun olmadıklarını, geçen seçimlerden farklı olarak bu seçimde bir umutlarının olduğunu umudun Cumhuriyet Halk Partisi ve Muharrem İnce olduğunu ifade ettiler.

Hacet ve Bakırlıoğlu birlikte sürdürdükleri Pazar gezisinde pazarcılara, çiftçinin yatırım maliyetlerini düşüreceklerini yatırım maliyeti düşen çiftçilerin de alışveriş yapan vatandaşında pazarcıların da kazanacağını söylediler. Pazarda büyük bir ilgi ile karşılaşan Cumhuriyet Halk Partisinin adayları; ?Partimizden 2 adayız bir defa Akhisar çok şanslı sizlerin desteği ile partimizi ve Muharrem İnce´yi iktidara taşıyacağız ve 24 Hazirandan sonra daha güzel günlere uyanacağız? dediler.

Pazarda Hacet´in elini sıkan bir amca ?Erdoğan gidici kızım gidici ?diyerek kendilerine verilen desteği belirtti.

Akşam ziyaretlerine Sindelli ve Sabancılar mahallelerinde devam eden Hacet, Sindelli´de tane zeytine verecekleri 1 TL prim müjdesinde yoğun alkış aldı. Çiftçilerin mazotunun 3 TL olacağı, gübreden KDV ve ÖTV´nin kaldırılacağının artık vatandaş tarafından ezberlenmiş olduğu görüldü.

Sabancılar mahallesinde vatandaşlarla kahvehane de sohbet eden Hacet, vatandaşların dertlerini dinleyen Partililer ile birlikte emekli maaşlarındaki dengesizliğin konuşuldu. Emekli maaşlarının 800TL ile 1400 TL arasında değiştiği, emeklilere bu maaşların yetmediğine değinildi. Hacet; ?Sözümüz söz ilk yıl 1500 TL´nin altında hiçbir emekli maaşı kalmayacak,2. Yıl da asgari ücretin yani 2200 TL´nin altında emekli maaşı kalmayacak. Kırsalda çiftçi yanlış tarım politikalarıyla bitme noktasında. Gençlerin topraktan, çitten çubuktan umudu kalmamış, kendilerini Manisa´ya, fabrikalara atmaya bakıyorlar. İstiyorlar ki, bir işleri, aşları, emeklilikleri olsun. Ama ücret az, hayat pahalı. Buradaki Anne Babalar, Manisa´da yaşayan evlatlarına kira desteği göndermeye çalışıyor. Diyeceksiniz ki e, ne anladım ben bu işten? Biz buraya işte bunun için geldik. Umudu örgütlemeye geldik. Başka bir hayatın mümkün olduğunu, değişimin neler kazandıracağını, değişimin nasıl olacağını, hangi kadroların, nasıl çalışıp çiftçinin, çalışanın yüzünü güldüreceğini anlatmaya geldik. Ve görüyoruz ki bu umut ışığı insanlarımızda karşılık buluyor.

24  Haziran´da kabineye girince size prim vermeyi vaat eden,size açlık  sınırında maaş almaktan kurtaracak Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce´ye ve CHP ye oylarınızı istiyorum.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK