HACET ?KADINLARA VE ÖĞRENCİLERE UMUT OLACAK?

HACET ?KADINLARA VE ÖĞRENCİLERE UMUT OLACAK?

Akhisar Kadın Derneği tarafından öğrencilere hem burs vermek hemde dernek bünyesinde gelir elde etmek amacıyla Şemsiye Kafe hizmete açıldı.

Akhisar Kadın Derneği tarafından öğrencilere hem burs vermek hemde dernek bünyesinde gelir elde etmek amacıyla Şemsiye Kafe hizmete açıldı. Ragıp Bey Mahallesi 17 sokak no 1/C´de hizmete giren iş yerinin açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yardımcıları, CHP Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Umut Çavuş ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Yoğun ilgi gören açılışta Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu iş yerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek kırmızı kurdeleyi eşi Özge Dutlulu, İlçe Bakanı Umut Çavuş, Akhisar Kadın Derneği Başkanı Hayriy Hacet ve dernek üyeleriyle kırmızı kurdeleyi kesti. Günün önemi üzerine konuşmasını gerçekleştiren Hacet ?Dört yıl önce kurduğumuz Akisar Kadın Derneği´nin bir iktisadi işletmesini kurduk, 3 ay önce. Şemsiye de bu idari işletmemizin satış ve servis noktası. Bir merkezimiz var, Hacı İshak mahallesinde orada üretim yapıyoruz, kurslarımı var, eğitimlerimiz var. Burası ise ürettiğimiz ürünlerin satış noktası ve servis noktası. Kadınlarımız üst katımızda gün yapabilecekler. Derneğimiz de çalışan arkadaşlarımızın yaptığı bir dekorasyon. Bu Şemsiye´nin tohumlarını birlikte attık. Hep birlikte de açtık gördüğünüz gibi. Artık bu şemsiyenin altında herkese yer var. Yağmurda, güneşte, korunmak için, birleşmek için, bütün unsurları birleştirmek için bu şemsiyenin altında herkese yer var. Artık önemli olan bu şemsiyenin altında birliğiberaberliği kavga etmeden kurabilmeyi öğrenmemiz gerekiyor.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİYORUZ, KADINLARI GÜÇLENDİRİYORUZ

Biz elde ettiğimiz gelirle kadınları güçlendiriyoruz, öğrencilere burs veriyoruz. Buradan elde edilen gelir derneğe aktarılcak ve öğrencilere burs olacak, kadınlara umut olacak. O nedenle buradan yapılan alışveriş, buradan yenen yemeklerin nereye gittiği konusunda şüphesi lmasın. Hem sağlıklı beslenecekler hem doğru ürünler yiyecekler hemde yedikleri verdikleri ücret bir amaca hizmet edecek. İleride daha güzel işler düşünüyoruz inşallah. Teşekkür ederiz.?dedi.

Açılışa özel katılım gösterenlere aşure servisi yapıldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”