Hacet; ?Söz konusu vatansa gerisi teferruattır?

Hacet; ?Söz konusu vatansa gerisi teferruattır?

CHP 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

CHP 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Bayramın 3. Günü Gördes İlçe örgütü ile Kayacık mahallesini ziyaret eden Hacet, kahvehanelerde bayramlaştı ve ardından bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Gece saat 1´e kadar Kayacık mahallesindeki programına devam eden HACET;?Ben de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.Tütün tarlasında emeğimizle kazandık devlet okullarında okuduk. Babam Gelenbe belediyesi kurucu başkanıdır. Belediye ile memleketime bir çok hizmet geldi ancak AKP iktidarı bu belediyeleri kapattı ve mallarını da sattı. Sözümüz söz kapanan belediyeleri Muharrem İNCE´nin Cumhurbaşkanlığında yeniden açacağız. İtfaiyeniz olacak,içinizden bir belediye başkanı seçeceksiniz.?dedi.

Ertesi günü Gölmarmara ilçe örgütü ile Kayacık mahallesinde ev ev gezerek seçim çalışmalarına devam eden HACET´e; ?Bu ne enerji maşallah sıranızı önemsemeden,küsmeden çalışmalarınıza devam ediyorsunuz.?denmesi üzerine HACET; ?Ben bu partiye vekil olmak için gelmedim. Sade bir üye olmak ve memleketimde yanlış giden işlere dur demek için geldim. Süreç beni buraya getirdi milletvekili adayı oldum. 2. Sıra adayımız Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlçe başkanıyken ben kadın kollarında çalışıyordum.Vehbi bey İlçe başkanlığından istifa edip belediye başkanı adayı olduğunda ben ilçe yöneticisi,bilişim sorumlusu olarak ilçe örgütünde görevime devam ettim, hatta o dönemde yaklaşık 40 kadın arkadaşımla bütün ilçeyi gezip adrese dayalı seçim çalışması yürüterek Akhisar!da bir ilki gerçekleştirdik.25 Haziran´da önseçime girerek partimde çok onurlu bir göreve milletvekilliğine talip oldum ve o günden bu yana bu göreve hazırlandım. Şimdi de partimden 6. Sıra milletvekili adayıyım.,seçilebilmemin bir mucize olduğunu biliyorum ancak benim için bireysel kurtuluşlar söz konusu olamaz. Benim ilkem ?Söz konusu Vatansa gerisi teferruattır? diyerek partililerinin takdirini topladı.

Parti Kadın Kolları ve gençlik kolları ile Tiyenli,Heybeli ve Kayaaltı mahallelerinde kahvehane ve ev ziyaretleri yaparak  seçmenlerle buluşan,onların geçmiş bayramlarını ve babalar günlerini kutlayan,onların dertlerinin dinleyen HACET  Gölmarmara´da  Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İNCE ve Cumhuriyet Halk Partisi için oy istedi.

HACET, ayağının tozu ile    Akhisar İlçe örgütü ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile  birlikte Yayakırıldık ve Göcek mahalleri ziyaretlerine katılarak seçim çalışmalarına devam etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK