HACI ADAYLARI DUALAR İLE UĞURLANDI

HACI ADAYLARI DUALAR İLE UĞURLANDI

Akhisar´dan 2019 yılıda hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan 80 kişilik hac kafilesi dualar ile uğurlandı.

Akhisar´dan 2019 yılıda hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan 80 kişilik hac kafilesi dualar ile uğurlandı.

Akhisar´dan 2019 yılıda hac görevini yerine getirmek için 80 kişilik kafile 26 Temmuz akşamı saat 22.00 de Nur Camii önünden dualar ile uğurlandı. Nur camiinde düzenlenen hac uğurlama proğramı Nur Cami din görevlileri Zeki döşeme,  Bayram Göktaş  ve Yeni Gülruh Cami din görevlisi Eşref Rumi Tavşancı´nın okuduğu ilahiler ile başladı.  Akhisardan hacca gidecek olan 80 hacı adayının kutsal topraklara uğurlama proğramında  konuşan Akhisar Müftülüğü İlçe Vaizi Habil Keske  ?Akhisardan 2019 yılında  kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirmek için giden 80 hacı adayımızın uğurlamasının yapacağız. Hacca gidev adaylarımıza hayırlı olculuklar diler iken Rabbim yağtıkları ibadet ve yapacakları hac görevlerini kabul etsin İnşallah kazasız belasız hac görevini tamamlayarak Ağustos sonu gibi tekrar onları burada bekleyen sevenleri ile kavşmayı rabbim kabul etsin? dedi. İlçe vaaiz konuşmasından sonra yaprıdığı dua dan sonra hacı adayları sevenleri, eş dost , evlat ve torunları ile vedalaşarak kutsal topraklara gitmek üzere otobüslere bineder İzmire havaalanına gittiler.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ