HACIOSMANLAR´IN YOLU DA KONFORA KAVUŞUYOR

HACIOSMANLAR´IN YOLU DA KONFORA KAVUŞUYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesinde Hacıosmanlar Mahallesi´ni, Akhisar grup yoluna bağlayan yolda yapılan 1. kat sathi kaplama çalışmasını inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesinde Hacıosmanlar Mahallesi´ni, Akhisar grup yoluna bağlayan yolda yapılan 1. kat sathi kaplama çalışmasını inceledi. Hacıosmanlar Mahallesi´nin daha önce alt ve üst yapısının da yenilendiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, ?Kısa süre içerisinde tamamlayacağımız yol yapım çalışmasıyla Hacıosmanlar´ın yolu konfora kavuşuyor? dedi.

Asfalt sezonunda yoğun bir mesai harcayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesinde Hacıosmanlar Mahallesi´ni, Akhisar grup yoluna bağlayan yolda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı ile birlikte inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce Hacıosmanlar Mahallemizin alt ve üst yapısı yenilendi. Bunun yanı sıra mezarlık yolunda bakım yapıldı. Son olarak da Hacıosmanlar Mahalle yolunda 1. kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyoruz? dedi. Yapılan çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ile mutluluğunu paylaşan Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı ise, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”