HALİL MANDACI ÇOCUK KULÜBÜ´NÜN DOĞA SEVGİSİ

HALİL MANDACI ÇOCUK KULÜBÜ´NÜN DOĞA SEVGİSİ

Halil Mandacı İlkokulu Yeşili Sevme ve Hayvanları Koruma Kulübü tarafından 1-D Sınıfı öğrencileri ve ailelerinin katılımı ile okul bahçesinde el birliği ve uygulamalı olarak öğrencilerin toprakla buluşması adına plastik sera bahçesi kurulumu gerçekleştiri

Halil Mandacı İlkokulu Yeşili Sevme ve Hayvanları Koruma Kulübü tarafından 1-D Sınıfı öğrencileri ve ailelerinin katılımı ile okul bahçesinde el birliği ve uygulamalı olarak öğrencilerin toprakla buluşması adına plastik sera bahçesi kurulumu gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan 1-D Sınıf öğretmeni Özlem Çamkıran, ?Bu etkinlikteki amacımız; geleceğimiz olan evlatlarımıza doğa sevgisini aşılamak ve öğrenci velilerimizin birbirleriyle tanışarak kaynaşmalarını sağlamaktır. Okulun sadece sınıflardan ibaret olmadığını, ailelerin de desteğiyle aktif bir sinerji oluşturarak toplumsal duyarlılık ve doğa koruma bilincini öne çıkaran farklı etkinliklerin de okulumuzda yapılabileceğini göstermek istedik. Destekleriyle bizlere güç veren, emek harcayan ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim. Mevsimine uygun çiçekler ve yeşil sebze türlerinin yetiştirileceği sera çatısı altında oluşturulan tarım uygulama alanında, çocukların tohumdan sofraya bitkilerin gelişimini görerek ve onlara dokunarak öğrenmelerine imkan sağlanması hedefleniyor.? diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti. Sabah saatlerinde okul bahçesindeki kahvaltıda öğrencileri ve aileleri buluşturan etkinlik faaliyeti öğleden sonra sona ererken, çocukların sevinci ve ailelerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.


Haber Kaynak : haber merkezi


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ