HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERGİSİ AÇILDI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERGİSİ AÇILDI

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisi Necmi Şentürk parkında bulunan belediye düğün salonunda açıldı.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisi  Necmi Şentürk parkında bulunan belediye düğün salonunda açıldı.
Açılışa Belediye Başkanı Salihli Hızlı, Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Eğitim Bir-sen yönetim kurulu üyeleri, Halk Eğitim Kurumu Müdürü Süleyman Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Ağarlı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal, kursiyerler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Üç gün açık olacak serginin açılış konuşmasını yapan kursiyer ve öğretici Elif Savaş; ?Zor şartlar altında sıkılan ve bunalan biz kadınlar, bir araya gelerek hayatımızda en önemli unsur olan zamanımızı güzel şekilde değerlendirmek isteriz. Her gün aynı işlerle uğraşanlar Halk Eğitim Merkezi Kursları bir nimettir. Bir yılın sonunda güzel anılar oluştu. emeği geçen herkese teşekkür ederim.? 
Halk Eğitim Kurumu Müdürü Süleyman Erdem; ? Akhisar Halk Eğitim merkezi ailesi olarak çıktığımız bu yolculukta sloganımız ?Halka hizmet Hakka hizmet? anlayışıydı.B u anlayış ile toplumun her kesimine eşit şekilde davranarak toplumuzun her ferdine ulaşmaya çalıştık. 2017 eylül ayından 2018 mayıs ayına kadar yaklaşık 8 aylık süre içersinde bizler 120 farklı dalda 530 adet kurs açtık. On iki bin kişi kurslarımızdan yararlandı. Açılan kurslarımız farkı projelerle desteklendi. Özellikle Kaymakamımız Kağan Peker´in üzerinde çok durduğu Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kursu yaklaşık üç yıldan beri devam etmekte.1500 gencimiz bu kurstan yararlandı. Üç yılda ise on beş bin gencimiz bu kursu aldı. Mart ayı içersinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın genelgeleriyle ve eşi hanımefendinin öncülüğünde başlatılan ?Okuma yazma bilmeyen kalmasın? kampanyasıyla 89 adet kurs açıldı. İki aylık kısa süre içersinde. Tüm olanaklar için her türlü iş birliği için bize destek olan  başta kursiyerlerimiz, öğreticilerimiz olmak üzere ,STK temsilcilerine, ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, okullarda bize yardımcı olan arkadaşlarımıza,mesai arkadaşlarıma ve tabi ki Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya, Ak Parti Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Uğur Aydemir´e teşekkür ederim.?
Halk oyunları ekibi gösterilerini sunarak devam eden açılışta bağlama ve gitar dinletisi yapıldı. Açılış sonunda tüm protokol  ve davetliler sergiyi gezdi.


Haber Kaynak : erhan çelik


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI