HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TÜM ÖĞRENCİLERİ ÜCRETSİZ YAZ KURSLARINA BEKLİYOR

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TÜM ÖĞRENCİLERİ  ÜCRETSİZ YAZ KURSLARINA BEKLİYOR

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Akhisar Merkez ya da kırsal tüm mahallelerde bulunan öğrencilerle ilgili öğrenci velilerine çağrıda bulundu.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Akhisar Merkez ya da kırsal tüm mahallelerde bulunan öğrencilerle ilgili öğrenci velilerine çağrıda bulundu. ?Tüm Öğrencilerimizi yaz tatili döneminde açmayı planladığımız Okullar Hayat Olsun Projesi kurslarımıza bekliyoruz.?

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM şu ifadeleri kullandı ; ?Yoğun bir tempoda geçen eğitim-öğretim yılının ardından öğrencilerimizin yaz tatili döneminde kişisel, sosyal ve fiziksel gelişmelerine katkı sağlamak amacı ile 6 yaş ve üzerindeki tüm öğrencilerimizin ücretsiz olarak yararlanabileceği Okullar Hayat Olsun Projesi etkinlikleri Kursları açılması planlanmaktadır. Öğrencilerimizin teknoloji bağımlılığının günden güne arttığı bu günlerde , öğrencilerimiz için alternatif bir çok kurs planlamamız var. Bu konuda tüm velilerimizi sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Yaz tatili döneminde öğrencilerimiz için faydalı olacak hem öğrenmeye hem   gelişmeye hem de eğlenmeye yönelik bu kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz. Açılacak olan kurslarımız ile ilgili eğitim-öğretime devam edilen okul müdürlüklerimize taleplerin iletilmesi durumunda gerekli çalışmanın hızlı bir şekilde yapılarak, kursların açılacağını belirtti. Açılmayı planladığımız Okullar Hayat Olsun kursları 8 ana başlıktan oluşmakta olup bunlar " Spor Etkinlikleri (Futbol, Basketbol, Voleybol, Satranç vb.), Halk Oyunları, Müzik ( Gitar, Bağlama vb.), Görsel Sanat Etkinlikleri ( Sulu boya, yağlı boya, Seramikvb.), Bilgisayar Etkinlikleri, Kişisel Gelişim ( Temel Dini Bilgiler, Etkili ve Hızlı Okuma, Diksiyon, Zeka Oyunları vb.), Geleneksel Çocuk Oyunları ve Yabancı Dil" kurslarıdır . Bu kurslardan yararlanmak isteyen tüm velilerimize eğitim-öğretim yılı tamamlanacağı 14 Haziran Cuma gününe kadar Okul Müdürlüklerimize taleplerini iletmelerini bekliyoruz.?

Kurs Tarihleri : 17.06.2019-29.08.2019

Kurs Zamanı :  Velinin talebi doğrultusunda

                          08.00-17.00

Kurs Yeri    :    Okul Binaları ve bahçeleri

Örnek Kurslar: Futbol, basketbol, voleybol, satranç, akıl ve zeka oyunları, geleneksel çocuk   

                            oyunları, drama, gitar, bağlama, temel dini bilgiler, resim, etkili ve hızlı

                           okuma,halk oyunları, bilgisayar etkinlikleri, yabancı dil?

Kurs Başvurusu Yapılacak Yerler: Merkezi müdürlüğü Tüm İlkokul-Ortaokul -Lise   

                                                        Müdürlükleri ve Halk Eğitimi

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”