HASAR TESBİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

HASAR TESBİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Akhisar´ın kırsal mahallelerinde 11 ve 12 Haziran´da meydana gelen afatta bağ bahçe ve zetin tarlaları büyük zarar gördü.

Akhisar´ın kırsal mahallelerinde 11 ve 12 Haziran´da meydana gelen afatta bağ bahçe ve zetin tarlaları büyük zarar gördü.

Akhisar´ın kırsal mahallelerinden Yaykın, Kadıdağ, Musalar, Kurtulmuş, Selçikli,Kobaşdere, Akkocalı ve Akselendi, mahallelerinde 11 ve 12 Haziran´da şiddetli yağan yağmur dolu, tarım arazilerinde tahribata yol açtı.Kırsal mahallelerde yağan dolu nedeniyle sebze, meyve bahçeleri büyük zarar göreren çiftçiler ne yapacağını şaşırdı, Diğer taraftanedinillen bilglere göre şiddetli dolu  yağışı nedeniyle Manisa Merkez ve ilçelerinde de Akhisar gibi şiddetli yağıştan  tarlalar büyük zara gördüğü öğrenildi. Kisa sürede tarlaları göl haline getiren yağışta bazı tarlalarda özellikle domat, biber, Karpuzi üzüm ve diğer sebze ve meyveller sular altında kaldı. Akhisar´ın kırsal Mahallelerinde meydana gelen Şiddetli yağış nedeniye hemen seferber olan Akhisar ilçe Orman ve Tarım müdürlüğü ekipleri ile birlikte sahaya inerek hem üreticinin sorunlarını dinleyerek hemen hasar tesbit çalışmalarına geniş koldan başladı. Kısa sürede hasar tesbit çalışmalarını tamamlayan Akhisar ilçe Orman ve Tarım Müdürlüğü   gerekli merciler ile temasa gererek gerekli işlemlerin yapılacağı çiftçinin mağduriyetinin gireilmesi için çalışmalar başlatılacağı öğrenildi.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ