HAŞERE EKİPLERİ BAYRAM BOYUNCA GÖREV BAŞINDAYDI

HAŞERE EKİPLERİ BAYRAM BOYUNCA GÖREV BAŞINDAYDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde ilaçlama çalışmalarını sürdürdü.

Bu kapsamda Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurban kesim yerleri ve çöp konteynerlerinde bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek adına haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Halk sağlığına büyük önem veren ve pandemi sürecinde çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde ilaçlama çalışmalarına devam etti. Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurban kesim yerleri ve çöp konteynerlerinde bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek adına ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla, halk sağlığını göz önünde bulundurarak, Kurban Bayramı’nda ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisindeydiler. Bu kapsamda, kurban kesim yerlerinde ve çöp konteynerlerinde karasinek üremesine karşı uygulama yapıldı. Yapılan bu çalışmayla kötü görüntülerin oluşumuna izin verilmeyerek, haşere oluşumuna yönelik ilaçlamalar yapıldı. Ekiplerimiz belirlenen program dâhilinde, bayram sonrasında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.” dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ