HASKÖY´ÜN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

HASKÖY´ÜN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesindeki Hasköy Mahallesi´nin Küçükhasköy bağlısına sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesindeki Hasköy Mahallesi´nin Küçükhasköy bağlısına sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki altyapı sorunlarına hızla çözümler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesindeki Hasköy Mahallesi´nin Küçükhasköy bağlısında hiç alt yapısı olmayan yerleşim alanına kanalizasyon hattı inşa ediyor. MASKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışmada yeni hattın döşenmesiyle birlikte, vatandaşların yaşadıkları kanalizasyon sıkıntısı da son bulacak. Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Sezgin Gazi, MASKİ İlçe Şefi Murat İpek ve Mahalle Muhtarı Metin Kocaağ çalışmayı yakından takip etti.

?Beklediğimiz çalışma MASKİ tarafından yapılıyor?

Hasköy Mahalle Muhtarı Metin Kocaağ, ?Küçükhasköy bağlımızın bir kısmında altyapımız maalesef yoktu. Kış ayının başlamasıyla birlikte yağmurların etkisiyle taşmalar oluyordu. Yollarımız çamur içinde kalıyordu. Beklediğimiz çalışma MASKİ tarafından yapılıyor. Sağ olsunlar neye ihtiyacımız varsa gideriyorlar. Eskiden olsa hizmet yapıldıktan sonra bir daha gelmezler diye düşünürdük. Oysa şimdi Büyükşehir ve MASKİ sayesinde hizmet üstüne hizmet görüyoruz. Biz, mahalleli olarak çalışmalardan çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ yetkililerine bizlere sağladıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”