SPOR

SPOR Haberleri

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor, 2020-2021 sezonu devre arasını iyi değerlendirme niyetinde.

TFF 1. Lig´in devre arasına girmesiyle kulübün üzerinde bulunan transfer yasağının kaldırılması için yöneticiler ter dökerken, futbolcularda 18. haftada karşılaşacakları Tuzlaspor mücadelesi için yeşil saha da idmana çıkıyor. Takımdaki deneyimli isimlerin birer birer Kulüpten ayrılmasının ardından transfer yasağını kaldırmak adına girişimlerini hızlandıran yeşil siyahlı yönetim, bir yandan da alt yapıdan birçok isimle profesyonel anlamda imzalar attı. Yasağın kalkması halinde kulübün gündeminde 10´un üzerinde deneyimli futbolcuyla anlaşmaya varmak olduğu biliniyor.

24 Ocak Pazar günü saat 13.30´da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı´nda oynanacak Tuzlaspor ile Akhisar arasındaki mücadele futbolseverler tarafından da merakla bekleniyor. Düşme hattına girmiş durumundaki Yeşil Siyahlıların kadrosunda yaşanacak değişiklikler, sergilenecek oyun tarzı, transfer yasağının kalkması halinde alt yapıdan takıma katılanlara fırsat verilip verilmeyeceği de merak edilenler arasında. Öte yandan kulüple bağlarını koparan 5 futbolcuda direkt kendilerine yeni takım bulup anlaşmaya vardı.

Teknik Direktörü Dilsöz takım ile çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Yılmaz Atabarut Spor Tesisi içindeki tesis binası çalışmalarının bir an önce tamamlanması için istekte bulunduğu öğrenildi. Bu bağlamda Akhisar halkının da yardımcı olması noktasında geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklaması ile konuyu gündeme taşıyan Dilsöz, Akhisarspor´a tesis içindeki binanın bir an önce tamamlanmasının artı değer katacağını belirtti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ