SPOR

SPOR Haberleri

HAZIRLIKLAR TAMAM

HAZIRLIKLAR TAMAM

TFF 1. Lig 11. hafta karşılaşmasında Akhisarspor evinde Ankaraspor´u ağırlayacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda bugün saat 16:00´da oynanacak mücadele hazırlıklarını tamamlayan yeşil siyahlı ekip karşılaşma saatini bekliyor.

Deplasmanda henüz puan alamayan Lig´in 17´inci sırasındaki Ankaraspor bu kötü gidişata Akhisar deplasmanında dur demek için sahaya çıkacakken Akhisarspor ise henüz evinde mağlubiyet yüzü görmeyip bu serisinin de devam etmesi niyetinde. Lig´in düşme grubundan çıkmak isteyen Ankara temsilcisi ve sezonun ilk yarısı Play-Off grubuna girme niyetindeki Akhisarspor mücadelesi futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta yine Ankara temsilcisi Ankara Keçiörengücü karşısında 6-0 mağlubiyet alan Akigolar, taraftarın moralini de yükseltmek adına bu maçtan galip ayrılmak istiyor.

HAKEMELER AÇIKLANDI

TFF 1. Lig 11. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Ankaraspor mücadelesinin hakemleri belli oldu. Bugün oynanacak mücadele de Has Hakem olarak Cihan Aydın, 1. Yardımcı Hakem olarak Hüsnü Emre Çelimli, 2. Yardımcı Hakem olarak Murat Altan ve Dördüncü Hakem olaraksa Abdulbaki Ayyıldız görev yapacak.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP