SPOR

SPOR Haberleri

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

TFF 1. Lig 28. hafta karşılaşmasında Ankaraspor’a konuk olacak Akhisarspor, Yılmaz Atabarut Spor Tesisi’nde hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Akhisarspor’un Genel Kurul Toplantısı’nda Evren Özbey’in kulübe resmen başkan olarak seçilmesinin ardından oynayacağı ilk mücadele Osmanlı Stadı’nda Ankaraspor’a karşı olacak. 3 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşma futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. 25 puan ile düşme hattında bulunan Yeşil-Siyahlı ekip milli arayı da antrenman yaparak değerlendirdi. Genel Kurul Toplantısının ardından hazırlıklara 1 gün ara veren Akigolar hazırlıklara yeniden start verdi. Lig sıralamasında 16 puan ile Akhisarspor’un hemen arkasında bulunan Ankaraspor’da yeni Teknik Adam Mehmet Ak yönetiminde kendi sahasında ikinci mücadelesine çıkacak.
İç sahada 13 mücadeleye çıkan Ankara temsilcisi 2 galibiyet ve 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak hanesine 11 puan yazdırdı. Akhisarspor ise deplasmanda oynadığı 14 mücadeleden 3 galibiyet 1 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 10 puan elde edebildi. Yeşil Siyahlı ekibin dış sahada alacağı olası galibiyet düşme hattından yükselme hususunda takımın yüzünü güldürebilir. Ankaraspor ise Mehmet Ak yönetiminde sezonun kalan maçlarını kayıpsız bitirme planları yapıyor.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP