SPOR

SPOR Haberleri

HEDEF 3 PUAN

HEDEF 3 PUAN

TFF 1. Lig 15. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Altay deplasmanına konuk olacak.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu´nda 19 Aralık Cumartesi saat 19.00´da seyircisiz oynanacak mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayımlanacak. 23 puan ile Lig´in 6. sırasında yer alan Altay, şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele verecek. Yeşil-Siyahlı ekip adına ise karşılaşmadan gelecek 3 puan, planlamaları üzerine büyük önem taşıyor. Lig´den düşme grubuna giren takımlar arasında yer almamak için saha da ter dökecek Akigolar, olası galibiyetle yeniden moral ve motivasyonu yakalayıp eski günlerine dönme niyetinde. 13 puan ile 15. sıradaki Akhisarspor galibiyet aldığı takdirde Lig´deki sıralamasını 10´a taşıyabilir. Antrenmanlarını Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´ndeki çalışma sebebiyle Gölet mevkiindeki Kovalık sahasında tamamlayan Akigolar, mücadele gününü iple çekiyor.
Altay deplasmanına hazırlanırken antrenman öncesi basın mensuplarına demeç veren Akhisarspor´un yeni Teknik Direktörü Mesut Dilsöz, takımı henüz tanıyamadan imzayı atmasından iki gün sonra Altınordu ile mücadele ettiklerini ve buna rağmen güzel oyun sergilediklerini, her geçen gün uyumun ve sahadaki performansın artabileceğini öne sürmüştü. Açıklama sonrası yarın saat 19.00´daki Altay-Akhisarspor mücadelesi iki takım taraftarları tarafından da merakla beklenmeye başlandı.

MÜCADELENİN HAKEMLERİ

TFF 1. Lig 15. hafta karşılaşmalarında Altay ile Akhisarspor´un oynayacağı mücadeleyi Has Hakem olarak Bülent Birincioğlu yönetecek. Muhammed Yumak 1. Yardımcı Hakem olacakken Cemil Tunç 2. Yardımcı Hakem ve Gökhan Özbulut ise Dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

MÜCADELE; Altay-Akhisarspor

YER; Bornava Aziz Kocaoğlu Stadyumu

TARİH; 19.12.2020 saat 19.00-seyircisiz


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ