SPOR

SPOR Haberleri

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

TFF 1. Lig 16. hafta karşılaşmasında Akhisarspor evinde Giresunspor´u konuk edecek.

27 Aralık Pazar günü Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda saat 16.00´da oynanacak mücadele hazırlıklarını Yeşil Siyahlı ekip yarın Yılmaz Atabarut Spor Tesisinde yapacağı akşam antrenmanıyla sonlandıracak. Uzun süredir 3 puan alamayan Akigolar bu kötü gidişata dur demek adına Giresunspor mücadelesinden galip ayrılma isteğinde. Takımın başına geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör olarak göreve başlayan Mesut Dilsöz´ün hedefinde de mutlak galibiyet almak var. Lig´de 29 puanla ilk sırada yer alan Giresunspor zirvedeki yerini korumak için mücadele verecekken Akhisarspor ise düşme grubuna girmeden direkt yükselişe geçmek adına yeşil sahada ter dökecek.
Diğer taraftan Akhisarspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresunspor hazırlıklarını sürdüren takımı yakından takip etti. Bışar Özbey, Serhat Özbey ve Evren Özbey futbolcuların durumu üzerine yakından incelemeler yapıp neredeyse her antrenmanı saha kenarından izledi. Yönetimin hedefi ilk yarıyı Play-Off grubunda kapatmaktı, takımın Lig´deki durumunun istenilenin tersi durumda olmasından dolayı taraftarlar grubunun gözleri bu yönde atılacak adımlara ve alınacak yeni kararlara çevrildi. Öte yandan bütün Akhisarspor destekçileri de bu mücadeleden mutlak galibiyet bekliyor.

HAKEMLER BELLİ OLDU

TFF 1. Lig 16. hafta mücadelesinde Akhisarspor´un Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın Has Hakemi Turgut Doman olacak. Maçta 1. Yardımcı Hakem olarak Orkun Aktaş, 2. Yardımcı Hakem olarak Ali Can Alp, Dördüncü Hakem olaraksa Sezer Yalçın görev yapacak.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI