GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

HEDEF YÜZ BİN

HEDEF YÜZ BİN

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecileri basın mensupları ile Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde bir araya geldi.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecileri basın mensupları ile  Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde bir araya geldi. Basın mensuplarına Akhisar halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü´nün çalışmaları, hedefleri hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı buluşmada; Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM, Müdür Yardımcıları İlker İYİLİKEDEN, Özkan MUTLU, Çetin ÇETİNER ve memur Fatih DARENDE hazır bulundu. Akhisar basınını temsilen Akhisar Haberden Hasan ŞAHİN Yiğit YİĞİTOL ,Akhisar Gözde  Haberden Akif ÖZALP, Metronom Haberden Emrah DÜZTAŞ, Akhisar Pres Haberden Mustafa ÖZDEMİR, Yeni Akhisarın Ses i- Akhisar Gündem - Akhisar Altıeylül Erhan ÇELİK, Manisa Medya TV Moderatörü Engin AKYÜZ yapılan bilgilendirmeye katıldılar.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM:

?Akhisar Halk Eğitimi Merkezimizde göreve başladığımız ilk günden bu yana Halka Hizmet Hakka ibadettir bakış açısını kendimize  ilke edinerek çalışmalarımızı yürütmeye gayret ediyoruz. Akhisarımızda vatandaşlarımızın yaşadığı en kırsal bölgelerden en merkezi bölgelerine mahallelerine kadar yetkililerle iletişime geçerek halkımızın taleplerini almaya,ihtiyaçlarını belirlemeye gayret ediyoruz. Kurumumuzda yapılan tüm faaliyet ve kurslar tamamen Akhisar halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre belirleniyor. Kurumumuza yapılan başvurular en kısa sürelerde değerlendirilerek kurslarımız faaliyete geçiriliyor. Tabii ki de yapılan veya yapılması planlanan her türlü kurs, faaliyet, seminer, etkinlik, proje çalışması ile ilgili Akhisar Halkımızın bilgilendirilmesi, duyurularımıza en kolay yoldan ulaşması ve güzel örneklerin arttırılması, Halkımızın eğitimi adına kendi iç haberleşme sistemlerimizi resmi internet sayfalarımızı ,Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz´ün resmi internet sayfalarını  kullansakta bu iletişim yolları tek başına yeterli olmuyor. Çok daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için siz birbirinden değerli basın mensuplarına ait gazetelerimizi, radyo kanallarını, televizyon kanallarını ve internet haberlerinizi de kullanıyoruz. Halkımıza daha fazla, daha hızlı, daha etkin ulaşmak adına sizlerin hassasiyetlerini yakından görüyoruz. Akhisar Halk Eğitimi Merkezimiz´in şu ana kadar görev yaptığımız süre içerisinde hiçbir haberini kaçırmadınız. Tüm haberlerimizi, duyurularımızı, etkinlik, proje çalışmalarımızı yayın organlarınızda hassasiyet ile yayınladınız.Biz kurumumuz adına siz çok kıymetli basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Biz 5 yıldan bu yana Akhisar Halk Eğitimi Merkezimiz´ de görev yapıyoruz. Görev yaptığımız süreç içerisinde Eğitim-Öğretim yılları bazında baktığımızda 2014/2015´de 13000,2015/2016 20.000,2016/2017 15000,2017/2018 16000,2018/2019´da 15000 vatandaşımıza ulaştık. 5 yıllık süreç içerisinde neredeyse 171.500 olan Akhisar nüfusunun yarısına yakınına tekabül ediyor. Bu vatandaşlarımıza ulaşmamızda Kaymakamlık Makamımız başta olmak üzere,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Okul ve kurum Müdürlüklerimiz, Muhtarlıklarımız, Sivil Toplum örgütlerimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız ve en önemlisi Halkın içindeki sesimiz, gözümüz, kulağımız olan siz kıymetli basın mensupları bizlere destek oldu. El birliği ile bu çalışmaları bu aşamalara getirdik. Allah nasip kısmet ederse gecesini gündüzüne katarak çalışan başta müdür yardımcısı arkadaşlarım olmak üzere, Halk Eğitimi Merkezi ailesinin tüm fertleri ile birlikte hedefimizi 6.yılda 100.000 vatandaşımıza ulaşmak üzere koyuyoruz. Beşikten Mezara İlim Tahsil Ediniz diyen bir medeniyetin torunları olarak bizler tüm vatandaşlarımızı hangi yaşta olursa olsun 7´den 77´ye kurslarımıza bekliyoruz. Halk Eğitimi Merkezi adına engelleri tanımadığımızı vurgulamak istiyor Engelli, dezavantajlı tüm vatandaşlarımıza da bir telefon kadar yakın olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu vesile ile  5 yıldır birlikte çalıştığımız ve bu güzel çalışmaların ortaya çıkmasında her birinin ayrı emeği ve gayreti olan çok kıymetli müdür yardımcısı arkadaşlarıma da tek tek isimlerini anarak  sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde birlikte gayret ettiğimiz, emek harcadığımız,yol yürüdüğümüz Müdür Yardımcısı olarak çalışan ancak Halk Eğitimi Merkezi ailesi içerisinde her biri bizim için abi ,kardeş konumunda olan arkadaşlarım Kamil YILMAZ,İlker İYİLİKEDEN,Halime TANRIVERDİ,Kayhan ARIKAN,Fulya KUMBARACI,Erkan YAŞAR,Özkan MUTLU,Cihat KULTAŞ,Çetin ÇETİNER,Fatih DARENDE ve tüm Halk Eğitimi Merkezi ailesine teşekkür ediyor,iyiki sizlerle çalışmışım diyorum.Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran siz çok kıymetli basın mensuplarına tüm saydamlığı ile kapılarımızın açık olduğunu bildiriyor ve bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Basın mensupları da Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü´nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini, bilinmeyen bir çok konuda bugün yapılan bu bilgilendirme toplantısı ile bilgilerinin olduğunu bu tarz çalışmaların daima yanında olacaklarını belirterek; şeffaf bir yönetim tarzı gösteren Halk Eğitimi Merkezi´ni bu konuda tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Basın mensuplarının bu şekilde düzenli olarak bilgilendirme yapılmasının Akhisar Halkı´nın yararına olacağını vurguladılar. Nazik ev sahipliğinden dolayı Halk Eğitimi Merkezi müdürü Süleyman ERDEM´in nezninde tüm Halk Eğitimi Merkezi ailesine teşekkürlerini ilettiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”