HEP BİRLİKTE MANİSA,HEP BİRLİKTE AKHİSAR OLACAĞIZ.

HEP BİRLİKTE MANİSA,HEP BİRLİKTE AKHİSAR OLACAĞIZ.

Cumhur İttifakın Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel mahalle gezilerine Yeniceköy,Dingiller ve Karabörklü Mahallelerinde devam etti.

Cumhur İttifakın Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel  mahalle gezilerine Yeniceköy,Dingiller ve Karabörklü Mahallelerinde devam etti. Cumhur İttifakın Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel  mahalle ziaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakın Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel konuşmasında ?31 Mart Yerel Seçimlerine Cumhur ittifakı olarak gireceğimiz Akhisar´ımızda omuz omuza mücadele verdiğimiz kıymetli yol arkadaşlarımızla biraraya geldik,Mahalle ziyaretlerimize devam Bir olacağız ediyoruz. İri olacağız Diri olacağız  TevazuSamimiyet Gayret ile Hep birlikte Manisa, Hep birlikte Akhisar olacağız. Bundan sonra güç birliğine gidip gelecektede bütün seçimlerde bu milli duruşu sergileyeceğiz bunun mesajını bu seçimlerde vereceğiz hep beraber. Buna ülkenin ihtiyacı var, bu bir beleldiye seçimi değil benim kanatimce ama inşallah bu yumruğu vurursak  gerekli yerlere mesaj gideceğinden eminim.  Bu sadece bir oy değil  berki bir mermi belki bir bomba  gerçekten Suriyede PKK´nın  PYD´nin  Fetocuların  tuzağına düşecek bir bomba gibi görebilirsiniz. Ama ilk önce bu sandığı görelim, sandıktan çıkan oylar bizim birliğimizi belki bu iki partinin birlikteliğini sağlayacak. İyi bir mesaj verelim  yukarıdaki başkanlarımız buna karar alsınlar. Evet Belediye seçimi  ben de inşaat mühendisiyim şu anda büyükşehirde de meclis üyesiyim,  bir şeyler yapmaya gayret ettik  fakat büyükşehir olmamızdan dolayı  bunun kuruluşu ve yaşadığımız 2 sene kuruluş handikapları  bizi bu günlere getirdi. Artık Büyükşehir ile Akhisar  Belediyesi aynı dili konuşuyor, ikimiz bir yere bir araya  gelirsek yapamayacğımız çözemeyeceğimiz problem  yok.  Köylerimiz  ile biliyorsunuz Hükümetimizde arkamızda üçlü saç ayağını oluşturursak  inşallah her türlü problemiz çözeriz. Mahallelerimize gerçekten yatırım yaptı İlçe belediyemiz  eksik olanlar olabilir onlarında notunu bizler alıyoruz  gelecek dönemde bunlarıda yapacağız.  Bunların alt ve üst yapısı biliyorsunuz büyükşehir´e ait , artık aynı dili kouştuğumuz için Cengiz başkanımz kendiside söylüyor  Akhisar´ı iihmal ettik dedi  inşallah bu açığı kapatacağını bize sözünü verdi . Burada temsilcileri var bunları el birliği ile hep birlikte çözeceğiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ