HIZLI, HUZUREVİ SAKİNLERİNİ KONUK ETTİ

HIZLI, HUZUREVİ SAKİNLERİNİ KONUK ETTİ

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Yaşılar Haftası nedeniyle Akhisar Huzurevi sakinlerini makamında konuk etti.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Yaşılar Haftası nedeniyle Akhisar Huzurevi sakinlerini makamında konuk etti. Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan önderliğinde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Salih Hızlı, tüm yaşlılarla keyifli bir sohbet etme imkanı buldu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, gerçekleştirdikleri projeler ve çalışmaların merkezine dezavantajlı grupları aldıklarını belirterek yaşlılara gösterilen hürmet ve saygının geleceğin teminatı çocuklara örnek olacağını ifade etti.

"Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır? diyerek sözlerine devam eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Bu nedenle yaşlılarımıza sahip çıkmalı, sosyal devlet anlayışı gereği sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Toplumdan kopmayan, düşünceli ve hoşgörülü deneyimleriyle gençlere yol gösteren yaşlılarımız, toplumu zenginleştiren en önemli değerlerimizdir. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek toplumu oluşturan bütün bireylerin vatandaşlık görevidir. Belediye olarak bizlerde yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmaya yönelik çalışmalarımızı arttırarak sürdürmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlı vatandaşlarımızın "Yaşlılar Gününü" kutluyor, onların sadece bir günde değil, her zaman için baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK