HUZUREVİNDE DOĞUM GÜNÜ GELENEĞİ BOZULMADI

HUZUREVİNDE DOĞUM GÜNÜ GELENEĞİ BOZULMADI

Akhisar Huzurevinde gelenek bozulmadı yaşlıların ve personellerine doğum günü programı düzenlendi.

Akhisar Huzurevinde gelenek bozulmadı yaşlıların ve personellerine  doğum günü programı düzenlendi.

Akhisar Huzurevi Müdürlüğünce düzenlenen Huzurevi sakinleri ve personelin Ocak ve Şubat ayında  doğanların doğum  günü müzik şiir ve eğlence ile kutlandı. Huzurevi sakinleri ve personelin Ocak ve Şubat ayında  doğanların doğum günü etkinliğinde konuşan Huzurevi Müdürü Suudi Arslan ?Son olarak yılbaşında aralık ayında sizlerin doğum gününü kutlamıştık. Ancak geçen ay yapamadığımız doğum günümüz etkinliğimizi bugün yapıyoruz.Ancak geçtiğimiz aylarda Akhisar´dan sivil toplum kuruluşlarının desteği ile yaptığımız için birbirimizi göremiyorduk. Ancak bu ay sade olarak biz bize yapalım birbirimizi daha iyi görelim dedik. Sadece bu gün aramızda bir misafirimiz var daha önce şiir kitabı çıkaran ve bizlerin her türlü etkinliğinde aramızda ve benim Karadut diye hitap ettiğim kardeşimiz kızımız olan Büşragül Çelik´i davet ettik. Büşragül Çelik´i bir çoğunuz tanıyor olabilir kendisi bizlere bugün şiir ve türkü söyleyerek gecemizi renklendirecek. Kendisine şahsım ve kurumum ve sizlerin  adına teşekkür ederim.? dedi.

Büşragül Çelik ise ?Ben burada sizler ile birlikte olmaktan çok mutluyum sizlerin bu gülen yüzleri benim için büyük mutluluk ben burada misafir değilim sizlerden biriyim. Bu güzel gecenizde sizlere şiir ve türkü söyleyerek bu güzel gecemizde hep birlikte eğlenip oynayacağız. Beni buraya davet eden Başta müdürümüz  Suudi Arslan´a ve siz değerli güzel insanlara ve bu organizasyonda emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz. İnşallah bir dahaki gecelerde yine birlikte oluruz en kötü günümüz böyle neşeli olsun.? dedi.

Huzurevi sakinleri ve personelin doğum günü pastası  kesiminden sonra personelin ve huzurevi sakinlerinin doğum günü hediyeleri verildi. Geceye Büşragül Çelik´in kendi yazdığı şiir ve söylediği türküleri ile Huzurevinin bir personelinin babasının  kendi çalıp kendi söylediği parçalar ile devam ederken Huzurevin sakinlerinin kendi aralarında kurdukları koro ve müzik eşliğinde doyasıya eğlenip oynadılar. Gecede Huzurevi  müdürü Suudi Arslan, huzurevinin kültürel faaliyetlerine katılan misafir olarak davet edilen Büşragül Çelik´e Huzurevi sakinlerine ve kültürel faaliyetlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür belgesini verdi.  

Huzurevi sakinlerinden Kemal Çakar ise ? Ben 22 yıldır Akhisar Huzurevi sakinlerinden Kemal Çakar, 22 yıldan evvel benim hayatta hiç bir yaş günüm olmadı.Burada her sene ve her ay yaşlıların günü var, bu mutluluğu yaşıyoruz burada hizmet dört dörtlük .Ben  Türkiye´nin en mutlu insanlardan bir tanesiyim.  Bu mutluluğu yaşadığımız için çok mutluyuz, bunu her zaman yaşamak istiyoruz . Bizim başka bir şeye ihtiyacımız yok, bu geçirdiğimiz gece için emeği geçen  herkese teşekkür ederim hepiniz sağ olun var olun.?dedi.  Gecede ayrıca yaşlılara pasta, meyve, meyve suyu  ve çerez ikram edildi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”