GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

HUZURUN TEMELİNDE İYİLİK VAR

HUZURUN TEMELİNDE İYİLİK VAR

Aliya İzzetbegoviç MTAL iyilik kulübü ?Huzurun Temelinde İyilik Var? temalı ziyaret etkinliğini Akhisar Huzurevi´nde gerçekleştirdi.

Aliya İzzetbegoviç MTAL iyilik kulübü ?Huzurun Temelinde İyilik Var? temalı ziyaret etkinliğini Akhisar Huzurevi´nde gerçekleştirdi.

Huzurevinde kurum müdürü Suudi Arslan tarafından karşılanan iyilik kulübü öğrencileri huzur evi bahçesini ve bina içerisindeki bölümleri gezerek bilgi aldılar.

Huzur evi salonunda kendilerine yetişkin gençler diye adlandıran huzurevi sakinleriyle bir araya gelen öğrenciler hayat tecrübelerini paylaşan yaşlılara sorular sorarak bilgiler aldılar.

Aliya İzzetbegoviç´in siyasal, askeri kimliği ve devlet adamlığı konusunda önemli bilgiler veren emekli öğretmen huzurevi sakinine iyilik kulübü öğrencilerinden birisi Aliya İzzetbegoviç´in hayatından kesitler sundu. Öğrenciler, Aliya´nın izinden gidiyoruz, onun rehberliğinde, yeryüzünün öğretmeni olmak için gökyüzündekinin öğrencisiyiz mesajı verdiler.

Huzurevi sakinlerinden bazıları da türkü, şarkı  ve maniler söyleyerek, söyledikleri manilerde de öğrencilere dersler verdi.

Odalarında istirahat eden yaşlıları ziyaret ederek gül veren öğrenciler huzur evindeki spor salonu,el işi atölyesi ,şark köşesi gibi bölümleri gezerek bilgi aldı. Ziyaret sırasında tertip, düzen, temizlik ve huzurevi mudavimlerinin memnuniyetinden etkilenen öğrenciler en kısa sürede tekrar ziyaret etmek istediklerini belirttiler.

Binanın dışında kapı önünde toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ