İ.AHMET SÖZCÜER BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İ.AHMET SÖZCÜER BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisi ´den İsmail Ahmet Sözcüer Akhisar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisi ´den İsmail Ahmet Sözcüer Akhisar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. İsmail Ahmet Sözcüer´in aday adayı açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları başkanı Gençlik Kolları Başkanı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan aday adayları Recep İşçi, Nefise Şükran Füzün ve partili üyeler katıldı. İsmail Ahmet Sözcüer´in aday adayı açıklamasından ilk olarak kısa bir konuşma yapa İlçe Başkanı İbrahim Sayından sonra konuşan Akhisar Belediye Başkan Aday  adayı İsmail Ahmet Sözcüer şöyle dedi.
?1985 Akhisar doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Akhisar´da tamamladım. Yüksek Öğrenimimi de Ege Üniversitesinde Rafineri ve Petrokimya ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde tamamladım. Şimdi de Anadolu Üniversitesinde Yerel Yönetimler okumaktayım. 

4 kuşaktır aile mesleğimiz olan Sözcüer Ayakkabıcılık mağazasını 11 yıldır kendim işletmekteyim. Aynı zamanda Yenilenebilir Enerji alanında faaliyet gösteren Dudu Sözcüer Güneş Enerji Santrali´nin ve Lojistik alanında faaliyet gösteren İzmir Taşımacılık Ltd. Şti´nin kurucu ortağıyım.

Akhisar´daki bir çok STK lar´da yöneticilik yapmaktayım.  

Evli ve bir çocuk babasıyım.

Akhisar´ımızın AK Parti belediyeciliğiyle yönetilmeye devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Aday olmam durumunda tüm Ak Parti tabanını kapsayacak şekilde belediyeyi tekrar kazanmak için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız, başka bir arkadaşımızın aday gösterilmesi durumunda da ise yine AK Partili adayın kazanması için birlikte çalışacağız. Diğer aday adaylarının ve şahsımın, adaylık sürecinin İlçem ve partim adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Aday gösterilmem durumunda mevcut enerjimizle Akhisar´ımızda hep birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Ekibimle birlikte hazırlamış olduğumuz objektif ve uygulanabilir projeleri hayata geçireceğiz. 

3 dönemdir Akhisar´da belediyecilik adına hizmet eden başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza gönülden teşekkürler ediyorum. Yeni bir heyecan ve enerjiyle Akhisar´ımızın ihtiyaç duyduğu dinamizmi yakalayabileceğimizi düşünüyorum. 

Seçilmem durumumda ise tüm Akhisarlıların Belediye Başkanı olup, parti farkı gözetmeksizin hizmet edeceğimizin teminatını veriyorum. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın bize hedef gösterdiği Gönül Belediyeciliği´ni inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Yine Cumhurbaşkanımızın önemle altını çizdiği ?İstanbul´un 94 ruhunu? genç, dinamik ekibimizle tekrar yakalayacağımızı düşünüyorum.

Sürecin adaylarımıza Akhisar´ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi..

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ