İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

TFF 1. Lig ekiplerinden geçen sezonun zirve adaylarından Akhisarspor iç transfer çalışmalarına hız verdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden geçen sezonun zirve adaylarından Akhisarspor iç transfer çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günler TFF´den çıkacak karar doğrultusunda transfer çalışmalarını başlatacaklarını belirten yeşil-siyahlı kulüp, olumsuz olarak netleşen görüşmelerin neticesinde tekrar ortak bildiri ile TFF´ye başvuru yaptı ve bu arayı iç transfer yaparak değerlendirme niyetinde. Takımdan ayrılan Erhan Çelenk ve sözleşmesi biten Ergin Keleş ile Muhammed Reis´in ardından 1989 doğumlu deneyimli Kaleci Gökhan Değirmenci´yle de yolların ayrıldığı bilgisi edinildi.

BANDIRMASPOR İLE GÖRÜŞÜYOR

Akhisarspor ile yollarını ayırma aşamasındaki Gökhan Değirmenci´nin TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. 31 Mayıs 2022´ye kadar yeşi-siyahlı ekip ile anlaşması devam ettiği bilinen geçtiğimiz sezonun son 5 karşılaşmasına kadar ilk on birin vazgeçilmez ismi Değirmenci´nin kulüp ile karşılıklı anlaşma feshine gidip gitmediği henüz açıklanmadı.

YENİ SEZON HAZIRLIĞIDA DEVAM EDİYOR

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor geçtiğimiz günler Pandemi sürecinden en çok etkilenen takımlardan biri olarak Süper Lig´e yükselmek adına Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşme sağlamış ve olumsuz sonuç almıştı. Kulüp Başkanı Fatih Karabulut tarafından TFF Tahkim Kuruluna ortak bildiri ile yeniden başvuru yapıldığı da açıklandı. Bu süreci boş durmayarak, yeşil sahada antrenmana çıkarak değerlendiren yeşil siyahlı kulüp yeni sezon hazırlıklarını da devam ettiriyor. Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ile yolların ayrılmasının ardından Cem Kavçak´la anlaşmaya varan Akigolar, Kavçak´ın takımın başına geçer geçmez, izinli ve takımdan ayrılan isimler hariç yeni sezon hazırlıklarına başladığı belirtilmişti. Kulübün neredeyse her gün Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde sabah ve akşam antrenmana çıktığı biliniyor.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ