GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İÇİMİZ YANDI

İÇİMİZ YANDI

AKHİSAR’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Bahar Kalkanı Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya haince düzenlenen roketli saldırıda, Akhisarlı Piyade Teğmen Osman Alp şehit oldu.

Piyade Teğmen Osman Alp’in haince düzenlenen saldırı sonucu şehit olduğu haberi İlçemizin Muştular Mahallesindeki babaocağına, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya ve beraberindeki askeri yetkililerce verildi.

30 yaşındaki Piyade Teğmen Osman Alp’in naaşı bugün saat 15.00’de köyü Muştular’a getirilip askeri tören eşliğinde ikindi namazına müteakip defnedilecek. Edindiğimiz bilgilere göre şehadet şerbetini içen Piyade Teğmen Osman Alp evli ve bir çocuk babasıydı. Şehit askerimizin yakınları acılı haberin ardından metanetli duruşu ve “Vatan saoğlsun!” söylemiyle dik duruş sergiledi. Suriye’nin İdlib Bölgesinde 10 Mayıs 2021 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait ikmal konvoyuna yapılan ve bir Mehmetçik’imizin şehit olduğu saldırıda yaralanan askerlerimizin tedavileri de devam ediyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise konu üzerine “Kahraman silah arkadaşımız, 10 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU