İlhan Koruyucu İkinci Şiir Kitabına İmza Günü Düzenledi

İlhan Koruyucu İkinci Şiir Kitabına İmza Günü Düzenledi

Eğitimci, yazar ve şair İlhan Koruyucu, yayınlanan ikinci şiir kitabı olan ?Sevdalı Karanfiller? adlı şiir kitabını Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Öğretmenevinde imza günü düzenleyerek tanıttı.

Manisa´nın Kırkağaç ilçesinde 1968 yılında doğan Akhisar Dr. A. Tarık Sarı İlköğretim okulunda öğretmenlik yapan eğitimci, yazar ve şair İlhan Koruyucu, yayınlanan ikinci şiir kitabı olan ?Sevdalı Karanfiller? adlı şiir kitabını Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Öğretmenevinde imza günü düzenleyerek tanıttı.

İlhan Koruyucunun düzenlediği kitap tanıtımına Akhisar Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Zengintaş, şair ve yazar Ahmet Güler, Manisalı şair ve yazar Selami Özdemir, Salihli Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Âlim Yavuz, Koruyucu ailesi, sevenleri ve Akhisarlı kitapseverler katıldı.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen etkinliğe meslektaşları ve kitapseverler ilgi gösterdi.

1980 yıllarından beri şiir yazmakta olan eğitimci, yazar ve şair İlhan Koruyucu, 2014 yılında çıkardığı ilk şiir kitabı olan ?Bir Sevdadır Yaşamak? okurlarıyla buluşmuştu. İlhan Koruyucu şiirleri dergilerde, yerel ve ulusal gazetelerde de yayınlandı. Eğitimci, yazar ve şair İlhan Koruyucu çıkardığı ?Sevdalı Karanfiller?  adlı yüz on beş şiirden oluşan ikinci şiir kitabı Papillon yayınları tarafından yayınlandı.

Her yaş grubuna hitap eden şiir kitabında Vatan, Millet, Bayrak, Gazi, Atatürk vb. konulu yirmiye yakın şiir bulunmakta ve okuyucuların zevkle okuyabileceği bir eser. 



Selami Tıraşlar
20.11.2017 20:45:54
Değerli şair dostum İlhan Koruyucu dostumun imza gününe katılmaktan onur duydum Sevdalı Karanfiller isimli kitabının okuru bol olsun şairimizi yolu açık olsun.İmza günü dolayısıyla bir çok sefer geldiğim Akhisar ilçesinin misafirperverliğini kültüre ve sanata verilen değeri yeniden görmekten ziyadesiyle mutlu oldum.Bizleri haber sütunlarına layık gören Altıeylül gazete ve haber sitesine de ayrıca teşekkür ediyor kültüre verdikleri katkılarından dolayı kutluyorum


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI