İMAM HATİP LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

İMAM HATİP LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesinde mezuniyet töreni ve mezunlar buluşması programı gerçekleşti.

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesinde mezuniyet töreni ve mezunlar buluşması programı gerçekleşti.  Geleneksel hale gelen mezunlar buluşması bu yıl mezuniyet töreni ile aynı gün yapıldı. Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı mezuniyet törenine okul öğretmenleri, veliler ve önceki mezunlar katıldı. Şükrü KUZGUN´un sunduğu program İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı.  İhsan AÇIKGÖZ Kur´an-ı Kerim okudu. Okul Müdürü Mahmut Pehlivan´ın açılış konuşması ile devam etti. Müdür Pehlivan Konuşmasında, ?Zamanla birçok şey değişti. Binalarımız değişti, yüz hatlarımız değişti, fiziki olarak değiştik, ilmen, ahlaken değiştik. Okulumuz değişti, okulumuzun yolları dahi değişti. Ama değişmeyen ve geçen zamana karşı dimdik ayakta duracak olan ve değişmeyen bir şey var. O da gençlerimizin imam hatip hatip sevdası. Bu sevda, bu taşıdıkları onur, bu taşıdıkları gurur, hiç bir zaman değişmeyecek. Değişse bile inşallah artarak devam edecek diye ümit ediyoruz.

?YAPMANIZ GEREKEN EN ÖNEMLİ VAZİFE ALLAH´IN KULU, PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÜMMETİ OLMAK? Sevgili gençlerim, sevgili genç kardeşlerim. Okulumuzda edinmiş olduğunuz tecrübe ve bilgi birikimi ile bundan sonra atacağınız adımlar hayatınızı şekillendirecek. Ancak burada özellikle sizden istediğimiz bir şey var ki bu buluşmamızda son dersimiz olsun. Son dersteymiş gibi bu öğretmeninizden son kez bir şeyler dinliyormuş gibi dinlerseniz iki satır bir şey söyleyeceğim. Sizler nerede olursanız olun Kur´an-ı kılavuz, Rasulullah Efendimizi rehber edinecek, hayatı dosdoğru ölçülerle yaşayacak, edep ve hayayı kuşanacak, dünya üzerindeki mazlumları gözetecek, sizlerden yardım bekleyen, kan ve gözyaşı döken bütün insanlığa çare olmak için gayret göstereceksiniz. Yapmanız gereken en önemli vazife Allah´ın kulu, Peygamber Efendimizin ümmeti olmak. Vatanımız ve milletimiz için çalışmak, imam hatipli olarak ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek.

Sözlerimi bitirirken bundan sonraki hayatınızda başarı ve mutluluklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. ?dedi. Okulu Müdürü Mahmut Pehlivan´ın konuşmasından sonra okul birincisi Mustafa Selman ŞENTÜRK yaş kütüğüne plaket çaktı. Yusuf TOKTAY kendi yazıp bestelediği rap sunumu yaptı. Altay KARA´nın hazırlayıp sunduğu, öğretmenlerin özelliklerini anlatan sorularla yarışma yaptı. Yarışmaya katılanlara kitap hediye edildi. Programa katılan son sınıf öğrencilerine Katılım Belgesi sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Programın sonunda 12. sınıftan mezun olan öğrenciler 11. sınıf öğrencilerine Türk Bayrağını ve okulun flaması  törenle teslim etti. Programın sonunda Okul bahçesinde tüm katılımcılara ikram verildi.      Öğrenci velileri ve eski mezunlar programı çok beğendiler. Bir sonraki yıl kime kısmet,  kime nasip diyerek memnuniyet  ile ayrıldılar.


Haber Kaynak : erhan çelik


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ