İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ AÇILDI

İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ AÇILDI

Akhisar´da İnşaat Müteahhitleri Derneği ;CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Atso dernek başkanı Mehmet Ulusoy ve dernek başkanı Nurettin Koçoğlu´nun kurdele kesimi ile açıldı.

Akhisar´da  İnşaat Müteahhitleri Derneği ;CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Atso dernek başkanı Mehmet Ulusoy ve  dernek başkanı Nurettin Koçoğlu´nun kurdele kesimi ile açıldı.
Açılış konuşması yapan  İnşaat ve Müteahhitler Derneği Başkanı Nurettin Koçoğlu;?Sayın Belediye Başkanım,değerli misafirler, sevgili müteahhit arkadaşlarım. Değerli basın mensupları. Öncelikle Akhisar İnşaat Müteahhitleri Derneğimizin açılışına katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Derneğimizin açılışına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar geldiniz. Derneğimizin kuruluş amacı Akhisar´daki müteahhit arkadaşlarımızı bir araya getirmek, inşaat sektörü ile ilgili konularda istişarelerde bulunmak, sorunlarımızı birlikte çözmektir. Ülke ve ilçemiz ekonomisine katkıda bulunan siz değerli arkadaşlarımızla resmi kurum ve kuruluşlarımızla istişare yaparak elimizden geldiği kadar gelişen Akhisar´ımızı daha güzel daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesine katkıda bulunmaktır. Hep birlikte hareket ederek eksikliklerimizi gidererek, ortak çözüm noktasında akıl birliği, fikir birliği, el birliği yaparak gerekli makamlara istişarelerde bulunarak sorunlarımızı çözeceğimize inanıyorum. Gelişen ilçemizi inşa ederken yapı sektörünün içinde bulunduğu şartlar göz önüne alarak ekonomik yönden uygun maliyetler için özel ve kamu kurumları ile istişarelerde bulunarak daha ekonomik,sağlıklı ve estetik yönden yapıların ortaya çıkmasını sağlamak için çalışacağız. Kaliteyi daha da yükselterek, müşteri memnuniyetini ve müşteri güvenini arttırma amacı içersinde olacağız. İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntı ve problemleri üyelerimizin ve toplumun ortak yararları doğrultusunda  çözen, çözümler üreten, kurduğumuz kurumsal ve sosyal ilişkilerle kamuda saygın bir kimliğe ve söze sahip bir kuruluş olmak için gayret göstereceğiz. Sektörde arkadaşlarımızın sıkıntılarını giderme, menfaatlerini savunma noktasında derneğimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizden hiç kimsenin zerre kadar bir şüphesi olmasın. Akhisar´ımızın idareleri ile istişare ederek daha güzel eserler ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Aynı zamanda Akhisar İnşaat Müteahhitleri Derneği şehir ekonomisine verdiği katkı yanında sosyal anlamda ilçemize her türlü desteği de verecektir. Bu anlamda diğer sivil toplum kuruluşları ile iletişim halinde olup ilçemizin sosyal projeleri içinde elimizden geldiği kadar bulunmak ve katkı sunmak düşüncesindeyiz. Akhisar İnşaat Müteahhitleri Derneği´nin ilçemize hayırlı olmasını yüce Allah´tan niyaz ederim. Derneğimizin açılışına katılımlarından dolayı hepinize tekrardan teşekkür eder saygılarımı sunarım.?dedi.  Akhisar İnşaat ve Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyeleri Nurettin Koçoğlu, Ensar Muştu, Sezgin Akkaynak, Ali Kemal Sevinç , Barış Kaya , Necmi Dalçam, Fehmi Seferoğlu´nun ev sahipliğini yaptığı açılışa CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan yardımcıları; Ömer  İşçi, Latif Çakmak, Ali Velestin,siyasi parti liderleri, oda başkanları, müteahhitler ve çok sayıda davetli katıldı.   


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI