İSMAİL HOCAOĞLU AKHİSARSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY

İSMAİL HOCAOĞLU AKHİSARSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY

TFF 1. Lig temsilcisi Akhisarspor’da 28 Mart Pazar günü yapılacak Genel Kurul Kongresinde İsmail Hocaoğlu’da başkanlığa resmen aday olduğunu açıkladı.

26 Mart Cuma günü saat 14.00’te basın açıklaması yapan Hocaoğlu, başkanlığa aday olduğunu yeniden dile getirirken mevcut yönetime de atıfta bulunmayı ihmal etmedi. Özbey kardeşlere de yeniden söz hakkı doğdu. Yönetim Kurulu listesinde asiller ve yedekler olmak üzere 22 kişinin yer aldığını ifade eden başkan adayı Hocaoğlu, Pazar günü kongre anına kadar bu isimleri kamuoyuyla paylaşmayacağını da belirtti. Hocaoğlu basın mensuplarının sorularına da cevap getirdiği konuşmasında “Herkese sevgi ve selamımı sunuyorum. Malum gündemimiz Akhisarspor. 20 yıldan bu yana ilk defa Akhisarspor’un kongre tarihi belli oldu. Kongre tarihimiz belli fakat üye sayımızın ne kadar olduğu belli değildi. Dün itibariyle 140 civarındaki üye sayımızın birden 469 kişiye yükseldiğin öğrendik. Bu üyelerden 200 tanesinin Akhisar’la alakasının olmadığını ve tamamen dışarıdan yapıldığını gördük. Hukuk müşavirlerimiz, yönetici arkadaşlarımız bu konuyla alakalı itirazları gerekli makamlara yaptılar. Mevcut 140 üyemiz varken biz 40 imza topladık ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı istedik.

BİZİM TEK DERDİMİZ AKHİSARSPOR’UN KAZANMASI

Eskişehirspor mücadelesinden önce şuanki yönetime hesapları getirmelerini, incelemeler yapıp Akhisarspor’un menfaatine uygun olacak üzerimize düşen görevleri yerine getirelim. Bizim burada tek derdimiz Akhisarspor’un kazanması. Bu kongreyi de isteme sebebimiz, takımın ligde kalabilmesi, verilen sözlerin tutulması, doğru yönetilmesi, bugüne kadar bu takım böyle ayakta kaldı. Başarılarını böyle elde etti. Gelen her oyuncu buradan mutlu ve helallik alarak ayrıldı. Son zamanlarda bu durum değişti. Ayrılan tüm futbolcular alacaklı ve sorunlu ayrıldı. Şuan ki gündemimiz kongre, yeni bir yönetim oluşturmak. Akhisarlı genç kardeşlerimizin de içinde olacağı yeni bir yönetim anlayışında kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayıp Ligde kalalım mücadelesi vermek istiyoruz. Fakat anlıyoruz ki insanların başka niyetleri var. 140 üyemizle kongremizi yapalım tazelenelim derken olay yine başka boyutlara gitti. 469 üye yapıldı. Bu yönetimde bunu imzalayan 6 kişi, 5’i imzalamadık diyor, kimlerse onlar büyük vebali olduğunu bilsinler.

 BİZ BURADA ART NİYET ARIYORUZ

Ben Birtan Taşınlar abimize de gidip bunu anlattım. Her koşulda da dile getiriyorum. Bu arkadaşların parasını verelim ne kadar alacakları varsa verelim. Bu teklifimi sunacaklarını söylediler fakat bir haber gelmedi. Harun Eryüksel’le de görüştüm. Yine döneceğiz dediler fakat herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Biz burada art niyet arıyoruz. Biz burada yapılan hesaplarla ilgili yapılan işlerle ilgili herkesin şeffaf olarak görmesini ve bilmesini istiyoruz. Biz üye listesini dahi kulüpten istememize rağmen alamadık. Başka kanallardan bunu zorla elde edebildik. Resmi müracaatlarımıza yaptık. Hala ulaşılmaz olmaya, hala gizemli ve her şeyi kapalı tutmaya çalışıyorlar. Şunu herkes bir anlasın artık. Burası Akhisarlıların, burası Akhisar’ın çocuklarının. Biz şuan sahanın olduğu yerde, bizim kovalık olarak adlandırdığımız yerde top oynayarak büyüdük. Bugüne kadar bütün Akhisarlılar Akhisarspor’un başarılarıyla gurur duydu. Ülke içinde gerekse ülke dışında yaşayan Akhisarlılar. Şuan geldiğimiz noktada ise herkes çok üzülüyor.

HİÇBİR ŞEY ŞEFFAF DEĞİL

Hiçbir şey şeffaf değil. Pazar günü kongre var sadece adresi belli. Gündem konuları yok. Siz hala yaptığınız işlerle insanları buraya sokmamaya çalışıyorsunuz. Pazar günü ne yaparlarsa yapsınlar, hukuki olarak bunu bir yere sığdırmaya çalışsalar dahi bu işin kaçışı yok. Pazar günü de bu olayın arkasında kim durur ve onlarla yol alırlarsa bu işin sorumlusu onlardır. Bizim çocuklarımızın dahi mesuliyeti onların üzerinedir. Buradaki çocuklar Akhisarspor sevdasıyla, Akhisarspor dürüstlüğüyle, Akhisarspor’un forma aşkıyla büyüyorlar.

BİZ BU TAKIMI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

Biz bu takımı sahipsiz bırakmayacağız, dedik. Bırakmıyoruz ve bırakmayacağız da. Bu işin yolu bu değil. Bu arkadaşların bu işte başarılı olma şansları yok. Yeni üyelerinde bu kongrede oy kullanamamaları için biz mahkemeden tedbir kararı istedik. Bu arkadaşlarda oy kullanabilirler, herkes her yerde istediğini yapabilir. Fakat Pazartesi günü bu işin çıkışı yok. Akhisar’la bağlantısı olmayan insanların otobüslerle gelip oy kullanmasına karşıyız. Akhisarlılar tabi ki kullanabilir ama Akhisar’la alakası olmayan, Akhisar’a hiç gelmemiş ve bilmeyen insanların oy kullanmasına karşıyız.” şeklinde konuştu. Sözlerinin devamında Pazar günü oy kullanacak Akhisarlılardan bir ricada bulunan Hocaoğlu “Mali açıdan ibra etmesinler. Görelim kimin ne kadar borcu var, kim ne kadar borç yapmış.” diyerek Kurucu Başkan Yılmaz Atabarut’a Pazar günü yapılacak Kongre’de ibra ettirmesin ifadesini kullandı.

Usulsüz davranıldığını belirten Hocaoğlu, yıllardır burada üye olmak isteyen insanları kabul etmeyip dışarıdan insanlara kapı açtılar, diye ekledi. Ayrıca mevcut yönetimin devamı mı olacak, yeni bir yönetimle mi yola devam edilecek, diyerek basın açıklamasını noktaladı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI