İYİ PARTİ AKHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI İYİ KADROYU TANITTI

İYİ PARTİ AKHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI İYİ KADROYU TANITTI

İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı, İlçe Binasında verdiği kahvaltıda basınla buluştu.

Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Av. Aslı ÖZ, parti müfredatlarında belirlenen kurallar gereği kadına şiddet, taciz, tecavüz ve vatana ihanet suçundan sabıka kaydı oluşan kişiler hariç tüm topluma kucak açtıklarını belirtti.

İyi İnsanlar Bir Çatı Altında Toplandı

Referandum sürecinin ardından meydana gelen ayrıştırmalar neticesinde Kuvay-ı Milliye ruhlu bir partinin temellerinin atıldığını belirten ÖZ; ?Halkımızın yoğun talebi ve beklentisi sonucunda 25 Ekim 2017 tarihinde kadın bir liderin önderliğinde kurulan partimiz tüm İYİ insanları bir çatı altında toplamıştır ve toplamaya devam ediyoruz. Böylesine kutlu bir oluşumun Akhisar örgütlenmesi ben ve akip arkadaşlarıma uygun görüldü. Niz bu görevi aldıktan sonra yoğun bir çalışma neticesinde bugün İlçe Başkanlarımızı ve Yönetim Listemizi sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz´ dedi.

Sembolümüz 8 Kollu Güneş

Konuşmalarına devam eden ÖZ, parti bayraklarının üzerinde bulunan 8 kollu Güneş´e de değindi. ÖZ; ?Partimizin ilkelerini 8 kollu güneşte birleştirdik. Bu unsurlar; Adalet, Bilgi, Cesaret, Kararlılık, Umut, Medeniyet, Gelecek ve Zengilik´tir´ dedi.

İşte İyi Parti Yönetim Kurulu Listesi

İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Aslı Öz, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Başkan Vekili Mustafa Kındıroğlu, İlçe Sekreteri Oğuzhan Ay, İlçe Muhasibi Lütfü Solhan, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı M. Burhan Topçuoğlu, Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Kındıroğlu, Kadın ve Aileden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nihal Aytaç, Parti İçi Eğitim ve Ar-Ge´den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nurullah Zağlı, Gençlik ve Spordan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Emre Ursavaş, Mahalli İdareden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Gıyasettin Kar, Kültür ve Sanat Faaliyetlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Selcan Yıldırım, Medya ve Propagandadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Dursun, Ticaret Sanayi ve İş Dünyasından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fahri Dirikbil, İdari İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Kartal, Sağlık ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Akın Filiz, Sosyal Faaliyetler ve Protokol İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Erdem, Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Akgün. 


Haber Kaynak : Işıl Seydi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM