İyi Parti Ekim Ayı Meclisi Öncesi Grup Toplantısını Yaptı

İyi Parti Ekim Ayı Meclisi Öncesi Grup Toplantısını Yaptı

İyi Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu´nun başkanlığında Ekim ayı meclis gündemine ilişkin grup toplantısı yapıldı.

İyi Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu´nun başkanlığında Ekim ayı meclis gündemine ilişkin grup toplantısı yapıldı. Toplantıda meclis üyeleri Mustafa Ali Kındıroğlu, Nurullah Zağlı, İbrahim Emre Ursavaş ve Gökhan Köse ile İlçe Sekreteri Recai Bakek katılım gösterdi.

Kındıroğlu Basın Açıklaması Yaptı

 Toplantı sonrası basına açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu; ?Dün sosyal medyada yer alan CHP ile birlikte grup toplantısı yapıldığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor, İyi Parti´nin grup toplantısı bugün burada yapıldı.Dünkü habere yönelik söylemem gerekenlerse Meclis üyesi arkadaşlardan birinin OSB toplantısı sebebiyle Akhisar Belediye´sinde olduğu, diğer iki arkadaşın ise Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı tarafından aranarak gelin bir görüşelim çay içelim şeklinde Belediye´ye davet edildiklerini ve sohbet ortamında alınan fotoğrafın çarpıtılarak sosyal medyaya ve basına verildiğidir.Herkesin bildiği üzere grup toplantıları İlçe Başkanının başkanlığında ve tüm meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşmektedir. Ancak CHP grubu, başkanlığımıza böyle bir taleple gelmemiştir. Eğer meclis gündemi ile ilgili görüşmek için çağırsalardı, Akhisar´ ın menfaatleri için seve seve toplantıya katılırdık.? dedi.

Sözlerine yanlış haber yapılması üzerine devam eden Kındıroğlu; ?Toplumu yanıltıcı haber yapan Belediye Başkanını kınadığımı belirtmek isterim, siyasetin kin güderek yapılmayacak bir hizmet aracıdır ve Belediye Başkanı´nın karşılaştıkları tören, davet gibi organizasyonlarda İyi Pariti´li arkadaşlara selem vermekten kaçındığını ve bunun siyasi nezakete sığmadığını dile geitmem gereklidir.?dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ