İYİ PARTİ KINDIROĞLU´YLA DEVAM DEDİ

İYİ PARTİ KINDIROĞLU´YLA DEVAM DEDİ

8 Mart Pazar günü Akhisar Park İçi Kültür Salonu´nda gerçekleşen 2. İyi Parti Olağan İlçe Kongresi´nde ?Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığı´ seçimi sonucunda Mustafa Kındıroğlu 152 delegeden aldığı oy ile Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığını yeniden kazandı.

8 Mart Pazar günü Akhisar Park İçi Kültür Salonu´nda gerçekleşen 2. İyi Parti Olağan İlçe Kongresi´nde ?Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığı´ seçimi sonucunda Mustafa Kındıroğlu 152 delegeden aldığı oy ile Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığını yeniden kazandı. Başkanlık seçiminde mevcut Başkan Mustafa Kındıroğlu, yeni adaylar Fatma Yurtsever ve Sabahattin Sakallı´yla beraber toplamda 3 aday yer aldı. Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığı seçiminde yeniden başkanlığa aday olan Mustafa Kındıroğlu 152, yeni adaylar Sabahattin Sakallı 135, Fatma Yurtsever ise 26 oy aldı ve seçim sonucunda 4 geçersiz oyla beraber toplamda 317 delege oy kullanmış oldu. İyi Parti İlçe Sekreteri Recai Bakek´in sunuculuğunu yaptığı Kongre saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşımızın ve Andımız´ın okunması ile başladı. Kongre Divan Başkanlığı´na İyi Parti  Genel İdari Kurul üyesi Cem Özdemir, Divan Başkan Vekilliğine Yılmaz Anatek seçildi. İyi Parti mensubu Pakize Atlan, Halil Korkmaz ve Fikri Atlan ise Katip Üyelikte yer aldı. İyi Parti Yönetim Kurulu Üyesi Teslime Gül, Faaliyet ve Hesap Raporunu okudu. Seçim başlamadan önce üç adayda yönetim kurulu arkadaşlarını ve seçimi kazanmaları halinde yapmak istediklerine yönelik konuşmalarını gerçekleştirdi. Gün içerisinde seçim sürecini yakından takip etmek isteyen üyelere pilav ve ayran servisi yapıldı. İyi Parti Akhisar İlçe Başkanlığı seçimini İyi Parti Genel İdare Kurul Üyesi Cem Özdemir, İyi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, CHP İlçe Teşkilat Başkanı Umut Çavuş, Saadet Parti İlçe Başkanı Fikret Türk, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı, diğer parti üyeleri, dernek, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş yakından takip etti. Akhisar İlçe Seçim Kurulu  Müdürü Nihat Güngör ve sandık görevlilerinin denetiminde gizli oy ve açık sayım yapıldı. Yapılan oy sayımları isteyen kişiler tarafından belirli kurallar çerçevesinde takip edilebildi ve sonucu Nihat Güngör basın mensupları ve parti üyeleri önünde açıkladı. Sonuçta kendisine en yakın adaya 17 oy fark atan Mustafa Kındıroğlu aldığı 152 oy ile Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığını yeniden kazandı. Galibiyet pozunu sadece yönetim kurulu üyeleriyle vermek istemeyen Kındıroğlu tüm parti üyelerini sahneye davet etti ve zafer pozunu hep beraber verdiler.

Mustafa Kındıroğlu´nun İlçe Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları´nda ise;

?Mustafa Kındıroğlu, Pakize Yılmaz, Teslime Gül Karaman, Dilber Yalçın, Hava Başaran, Nevin Deveci, Aysel Aykaç, Gülçin Dibekalan, Ezgi Öztürk, Halil Korkmaz, Fahri Dirikbil, Ali Koç, Serdar Dibekalan, Mustafa Gökhan, Cihan Gencer, Nihat Şenkaya, Sunay Şen, Hasan Zafer, Abdullah Yanar, Oktay Kara, Adnan Karpat, Oktay Ünlü, Ercan Sancak, Yüksel Güren, Fikri Atlan, Nuri Kocaküs, Gıyasettin Kar, Nihat Akçamlı, Sait Koç, Ayhan Akarsu, Halit Çakıcı, Erkan Kaçar, Şinası umutlu? isimleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK