İYİ PARTİ´DE YENİ ADAY FATMA YURTSEVER

İYİ PARTİ´DE YENİ ADAY FATMA YURTSEVER

8 Mart 2020´de İyi Parti Akhisar Kongresinde yapılacak Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığını seçimine Fatma Yurtsever aday olduğunu resmen açıkladı.

8 Mart 2020´de İyi Parti Akhisar Kongresinde yapılacak Akhisar İyi Parti İlçe Başkanlığını seçimine Fatma Yurtsever aday olduğunu resmen açıkladı. 29 Ocak 2020´de Akhisar İlçe Teşkilatı binasında üyeler ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Yurtsever yaptığı basın açıklamasında ?İyi Parti´ye gönül veren cesur dava arkadaşlarıma, siz sayın basın mensuplarına saygı ile selamlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz. İnanıyorum ki, 25 Ekim 2017 günü Türk siyasi tarihine geçecektir. Zira partimizin kurulduğu bu tarih, bir dönüm noktasıdır. Vatanını ve  milletini seven, Türk Milliyetçisi, Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen, adalet ve hakkaniyete inanan, güçlendirilmiş parlamenter sisteme yeniden geçmek ve   gelecek nesillerin daha iyi bir Türkiye ortamında yaşamasını hedef edinen biz İYİ partililer, mücadelemizin kutsallığının bilinci ile hareket etmekteyiz. Kuruluş aşamasında Genel başkanımız sayın Meral Akşener´in cesareti ve dik duruşu bize her anlamda örnek olup kuruluştan bu güne  gönüllerimizde oluşan İyi Parti ailesine aidiyet duygusu ile her konumda devam edecek olan  mücadelemizde, Mart 2020 tarihinde yapılacak olan ilçe kongremizde  değerli  partililerimizin  teveccühü ile İyi Parti Akhisar İlçe Başkanlığı´na adayım.

   Sayın Genel Başkanımız ve biz cesurlar, felsefemize, bakışımıza ve hayat anlayışımıza uyan bir siyasi parti olmadığını  görmemiz üzerine, aynı duygu ve düşünceleri paylaşan kişilerle birlikte partimizin kuruluşunda Sayın Genel Başkanımızla birlikte, il il gezerek partimizin kuruluş meşalesini yaktık. Partimizin diğer partilerden üstün özelliği ise her kesime hitap etmesi ve tüm siyasi görüşlerden vatandaşlarımıza kucak açmasıdır. Siyasi birikim ve tecrübemizle ben ve arkadaşlarım siyasete kadın zarafetini getirmek, gün geçtikçe kirlenen ve yozlaşan siyaseti anne bakış açısıyla güzelleştirmek ve donanımlı ve kararlı ekibimizle partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken katılımınız için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, desteklerinize mazhar olabilmeyi temenni ederim.? dedi.  İlçe Başkanı adayı Fatma Yurtsever konuşmasını gerçekleştirdikten sonra parti üyeleri ile beraber kokteyle geçti.  


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR