JANDARMANIN DEDEKTİFLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

JANDARMANIN DEDEKTİFLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Halkın huzur ve güveni içn gece gündüz her iklim şartından başarılı bir şekilde görevini sürdüren il jandarma Dedektifleri ve JASAT hırsızlara gözaçtırmıyor.

Halkın huzur ve güveni içn  gece gündüz her iklim şartından başarılı bir şekilde görevini sürdüren il jandarma Dedektifleri ve  JASAT hırsızlara gözaçtırmıyor.

Akhisar İlçesi Süleymanlı Mahallesinde 12.01.2021 Tarihinde yaşanan  traktör hırsızları Jandarma dedektifleri JASAT´ın başarısı sonucu kısa sürede yakalandı. Edinilen bilgilere göre Süleymanlı Mahallesinde 12.01.2021 Tarihinde Çalınan Ö. G ye ait kimliği belirsizkişiler tarafından çalınmıştı. Ancak Ö. G ye ait traktör Manisa, İzmir, Afyon, Antep ,Urfa İllerinde görevli JASAT Ekiplerinin koordineli çalışması neticesinde Urfa İlinde bulundu. Urfa İlinde bulunan traktör sahibi Ö. G ye teslim edildi. Öteyandan Manisa, İzmir, Afyon, Antep ,Urfa İllerinde görevli Jandarma Dedektifleri JASAT Ekiplerinin koordineli çalışması sonucu Hırsızlık  olayını yapan M. D, H. K, C.B.V adındaki şahıslar yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS EMNİYET EKİPLERİNCE YAKALANDI

OKUL ÇEVRELERİ İLE SERVİS ARAÇLARI DENETİMİ YAPILDI

EMNİYETTEN TERMİNAL VE OTOBÜLERDE DENETİM

JANDARMA TRAFİKTEN BAYRAM MESAİSİ

EMNİYETTEN TRAFİK ÖZEL DENETİMİ

KAÇAK HÜKÜMLÜ YAKALANDI

AKHİSAR’DA KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK