KADIDAĞ MAHALLESİ´NDE 5 KİLOMETRELİK DERE TEMİZLİĞİ

KADIDAĞ MAHALLESİ´NDE 5 KİLOMETRELİK DERE TEMİZLİĞİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kadıdağ Mahallesi´nde bulunan derede 5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kadıdağ Mahallesi´nde bulunan derede 5 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Kadıdağ Mahallesi´nde bulunan derede ilk etapta 2 bin 300 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. İkinci etap kapsamında ise 2 bin 700 metrelik alanda yeni bir çalışma daha başlatıldı. Deredeki temizlik çalışması tamamlandığında yağışlı havalarda su taşkınları engellenerek tarım arazilerinin zarar görmesinin önüne geçilecek.

?Daha kapsamlı bir temizlik yapılıyor?

Kadıdağ Mahalle Muhtarı Muammer Uysal, ?Mahallemizde yer alan derede zamanla oluşan yabani otlardan dolayı su akışı sağlıklı değildi. Ara ara taşkın meydana geliyordu. MASKİ´ye bildirdik. Sağ olsun, MASKİ deremizi temizliyor. Şu an metrajını da yükselterek daha kapsamlı bir temizliğe başlandı. Dere içerisinde su akışı sağlıklı hale gelecek. Çalışmalardan mahalleli de çok memnun kalıyor. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a ve hizmetlerde emeği geçen personele teşekkür ederim? dedi.

                                                          


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK