GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ORGANLARI 4 KİŞİYE UMUT OLDU

ORGANLARI 4 KİŞİYE UMUT OLDU

KADINA ŞİDDETİN SON KURBANI 45 YAŞINDAKİ KADININ ORGANLARI 4 KİŞİYE UMUT OLDU

 Akhisar´da geçtiğimiz günlerde eşinin ağır darbelerle yaraladığı N.Y. yatmakta olduğu Özel Akhisar Hastanesi yoğun bakım servisinde beyin ölümü gerçekleşti.
Özel Akhisar Hastanesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü yoğun bakım sorumlusu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nurgül Biçer Çivi ve Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Emre YAĞLI hastanın ailesi ile bağlantıya geçerek organ nakli konusunda kendileriyle görüştü. Hasta yakınları N.Y.´ nin organlarını bağışlama kararı aldı.
İzmir Organ ve Doku Nakli Merkezi Koordinatörü ile iletişime geçilerek İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Göksever AKPINAR başkanlığında Akhisar´a gelen heyet saat 20:00 gibi girdikleri ameliyattan saat 23:00´te çıktılar. N.Y. nin organları organ bekleyen hastalara nakil edilmek üzere gönderildi.
?EN BÜYÜK BAĞIŞ?
Özel Akhisar Hastanesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü yoğun bakım sorumlusu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nurgül Biçer Çivi, örnek bir karar alıp organ bağışında bulunan aileye teşekkür ederek,  bağışlanan bir organın ihtiyaç sahibi bir hasta için yapılabilecek en büyük bağış olduğunu, nakil yapılan kişinin hayata tekrar tutunmasına ve içindeki yaşama sevincine umut olduğunu belirtti.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ