KARABULUT PERSONELİMİZİN SAĞLIKLARI İYİ

KARABULUT PERSONELİMİZİN SAĞLIKLARI İYİ

TFF 1. Lig takımı Akhisarspor´da Koronavirüs Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kulüp bünyesindeki birkaç futbolcu ve personel de dahil 12 ismin koronavirüs vakası tespit edilmişti.

TFF 1. Lig takımı Akhisarspor´da Koronavirüs Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kulüp bünyesindeki birkaç futbolcu ve personel de dahil 12 ismin koronavirüs vakası tespit edilmişti.  Akhisarspor takımında 12 de  koronavirüs vakası tespit edilmesinden sonra Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut bir açıklama yaparak Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan Hocalarımızın, futbolcularımızın ve personelimizin sağlıklarını değerlendirdi. Karabulut yaptığı açıklamada

?Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan Hocalarımızın, futbolcularımızın ve personelimizin sağlıkları iyi durumda..Diğer oyuncularımıza teknik ekibimize ve personelimize  sabah Elisa metoduyla yapılan lgM ve IgG antikor  testleri negatif sonuçlanmıştır.. Takımımız bugun saat 16:00 da son çalışmasını yaparak saat 18:00 de izmire hareket edip Altay maçı için otelde kampa girecektir..Teknik Ekimize futbolcularımıza ve personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum? dedi..


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP