GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

KARABULUT, VURAL DAYANIŞMASI

KARABULUT, VURAL DAYANIŞMASI

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs(Covıd-19) salgınına verilen arada çalışmaları sıkı sürdürüyor.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs(Covıd-19) salgınına verilen arada çalışmaları sıkı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural´ın Gazetemiz Altıeylül´e verdiği özel röportajda bu süreyi iyi değerlendirip futbolcuların formdan düşmeden geçirmek istediklerini dile getirmiş ve antrenörlerin, futbolcuların özel gruplar oluşturup sosyal medya üzerinden evde bireysel çalışma halinde olacaklarını belirtmişti. Her hafta hazırladıkları programları sosyal medyadan futbolcularla buluşturan antrenörler, Yılmaz Vural´la da sürekli diyalog halinde. Akhisarspor Twitter resmi sitesinde yapılan paylaşımlar neticesinde Vural, Akhisarspor Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde sürdürdüğü çalışmalarını Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ile paylaşıyor.

TAKIMIN DURUMUNDAN AN VE AN HABERDAR

Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut takımın verilen arada ne yaptığı hususunda an ve an haberdar ediliyor. Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´ne gelip Yılmaz Vural ile özel toplantılar yapan Kulüp Başkanı burada takımın durumu, haftalık programlar hakkında bilgilendiriliyor. 2019-2020 sezonunda As Başkanlıktan Kulüp Başkanlığına gelen Fatih Karabulut göreve geldiği günden itibaren takımın tüm çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Spor müsabakalarına ara verilmeden önce antrenmana çıkan futbolcuları saha kenarından takip eden, antrenörlerle sürekli diyalog halinde olan Fatih Karabulut, bu dönemde de takımı yalnız bırakmayarak, birlik duygusu içerisinde olduklarını Yılmaz Vural ile yaptığı özel görüşmeler ve program hakkında aldığı bilgiler neticesinde gösterdi.

TÜM AYRINTILARI İNCELİYOR

Çalışmalarına evde devam sporcuların antremanlarını takip eden Kulüp Başkanı Fatih Karabulut, Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ile toplantılarında tüm ayrıntıları inceliyor. Yazı tahtasında çizimlerle bilgi alan Karabulut bu dönem Süper Lig´e yeniden yükselmenin hedefinde olduğunu tekrar gözler önüne serdi.  Akhisarspor resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yazı tahtasına çizilmiş saha görseliyle Deneyimli Teknik Adam, Fatih Karabulut´a ayrıntılı bilgi aktardı.

FUTBOLCULADAN KULÜBE GÖRSEL BİLGİLENDİRME

Akhisarspor futbolcularına her hafta gönderilen haftalık görsel ve metinsel programa karşılık onlarda evde antrenman sırasında çekildikleri fotoğraflar ve videolar ile kulübü ve antrenörleri görsel bilgilendiriyor. Yurt dışında ikamet eden futbolcu Çekdar´da evine dönmeyip Yılmaz Atabarut Tesisi´sinde çalışmalarını sürdürürken Yılmaz Vural şahsen kontrollerini gerçekleştiriyor.

 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ