KÖPRÜBAŞI´NDA GÖRÜLMEMİŞ KAZA; 2 ÖLÜ 3 YARALI

KÖPRÜBAŞI´NDA GÖRÜLMEMİŞ KAZA; 2 ÖLÜ 3 YARALI

Manisa´nın köprübaşı ilçesinde seyir halde yoluna devam eden otomobil yine seyir halindeki traktöre arkadan çarptı.

Manisa´nın köprübaşı ilçesinde seyir halde yoluna devam eden otomobil yine seyir halindeki traktöre arkadan çarptı. Gerçekleşen kazada otomobil şoförü Harun Toprak´ın eşi Sevim Toprak ile onlara aracından inerek yardımlarına koşmak isteyen  traktör şoförü Hasan Başkaya başka bir otomobil tarafından çarpılarak vefat etti. 3 kişiye de anında müdahale edilerek tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Manisa´nın Köprübaşı ilçesinde saat 19.30 surlarında Harun Toprak´ın kullandığı 45 SY 146 Plakalı otomobil şehir merkezine girişte seyir halde ilerleyen Hasan Başkaya´nın kullandığı 45 L 3126 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kaza esnasında Sevim Toprak hayatını kaybederken Traktör Şoförü Başkaya aracından inip otomobilde bulunanlara yardım etmeye giderken plakası henüz tespit edilemeyen bir araç tarafından çarpılarak olay yerinde can verdi. Kazada Hasan Başkaya ve Sevim Toprak hayatını kaybederken otomobil şoförü Harun Toprak ile beraberindeki iki kişi olmak üzere toplam 3 kişi tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldılar. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazanın gerçekleştiği yere anında giden Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen Harun Toprak´ın belediyelerinde çalıştığını kaydederek acılarının çok büyük olduğunu ifade etti. Başkan Mergen hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulunarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI GÜVEN HUZUR UYGULAMASI

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS EMNİYET EKİPLERİNCE YAKALANDI

OKUL ÇEVRELERİ İLE SERVİS ARAÇLARI DENETİMİ YAPILDI

EMNİYETTEN TERMİNAL VE OTOBÜLERDE DENETİM

JANDARMA TRAFİKTEN BAYRAM MESAİSİ

EMNİYETTEN TRAFİK ÖZEL DENETİMİ

KAÇAK HÜKÜMLÜ YAKALANDI