SİYASET

SİYASET Haberleri

KORAY AYDIN´DAN AKHİSAR ZİYARETİ

KORAY AYDIN´DAN AKHİSAR ZİYARETİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Soma İlçe Başkanı Vehbi Çiçek´in daveti üzerine önce İzmir İyi parti İl Teşkilatını ardından Akhisar İyi Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Soma İyi Parti tarafından düzenlenen Soma Şehitlerini Anma gecesi

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Soma İlçe Başkanı Vehbi Çiçek´in daveti üzerine önce İzmir İyi parti İl Teşkilatını ardından Akhisar İyi Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Soma İyi Parti tarafından düzenlenen Soma Şehitlerini Anma gecesine ardından Şehit mezarlarının ziyaret edilmesi etkinliğine katılım gösterdi.

Akhisar İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, İyi Parti Meclis ve teşkilat üyeleri, Başkan Yardımcısı Koray Aydın´ı davul ve zurna eşliğinde Akhisar Bölge Trafik mevkiinde karşılayıp ilçe teşkilat binasına geçiş yaptılar. Teşkilat binası önünde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Aydın, vatandaşlarla sohbet edip İzmir İlçe Başkanı, Akhisar İlçe başkanı ve meclis üyelerininde katılımıyla Parti binasında gerçekleşecek projelerden bahsetti ve basın muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Aydın konuşmasında Kasım ayında faaliyete geçirmeyi planladıkları İl Divan toplantılarının devamlılık getireceğini belirtirken son dönemde Akhisar´da ve birçok ilçede karşılaşılan ittifak ortaklarının yaşadığı problemler üzerine ise yakın zaman içerisinde İlçe Divan Toplantıları´nında oluşturulması için çalışma yaptıklarını bildirdi.Aydın sözlerine ?Henüz kurumsallaşma sürecinde bir partiyiz, İlçe Divan Kurulu toplantılarına henüz kesin olarak tarih veremiyorum ama projelerimizi hızlı şekilde hayata geçiricez.İl ve ilçelerde yapılacak Divan Toplantılarına Genel Merkezden gelen görevliler katılım gösterecek ve bu sayede döküman ve bilgilendirmeleri alıp en alttan en yüksek kademeye eylem birliği ile yükselteceğiz.? Şeklinde devam etti. Şuan parti üyeleri konusunda atılım gösterilmesi gerektiğini söylen Aydın, İzmir, Akhisar ve çevre İl ve İlçelerinde bu çalışmada yer alıp parti bünyesindeki üye oranlarının arttırılmasını istedi.

Koray Aydın Akhisar´da Yaşanan Kriz Üzerine Konuştu

Geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediyesi 3. Başkan yardımcısı olarak kendi meclis üyeleri Ekrem Kayserili´yi göreve atamış ve İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu gerçekleşen atama üzerine belediye binası önüne siyah çelenk bırakmış ve basın açıklaması yaparak 04.01.2019 tarihinde Manisa´da imzalanan protokolün dışına çıkıldığını bildirmişti.Koray Aydın Akhisar İlçe Teşkilatını ziyareti sırasında konuya değinerek tüm bilgilere hakimim, olay gerçekleştiğinden bu yana konu üzerine çalışmalarımızı gerçekleştirmeye başladık.Teşkilat ilk bilgilendirmeyi yaptığı anda CHP Genel teşkilatında sorumlu kişilerle birebir görüşme yaptıklarını ve ittifak ruhuna zarar verecek olgular hususunda kendileriyle görüştüğünü basına ve İlçe Teşkilatına Bildirdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ