KRİTİK KARŞILAŞMAYA HAZIRLANIYOR

KRİTİK KARŞILAŞMAYA HAZIRLANIYOR

TFF 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında Akhisarspor evinde Cesar Grup Ümraniyespor´u konuk edecek.

TFF 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında Akhisarspor evinde Cesar Grup Ümraniyespor´u konuk edecek. 28 Haziran Pazar günü saat 20.00´de başlayacak mücadele Süper Toto Akhisar Stadyumu´nda oynanacak. Süper Lig´e yükselme yarışında adından çokça bahsettiren yeşil siyahlı ekipte geçtiğimiz hafta Altay karşılaşması öncesi Teknik Direktör Yılmaz Vural, yardımcısı, 3 futbolcu ve 7 kulüp personelinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ve aldığı 3-1´lik mağlubiyetin ardından moraller bitme noktasına gelirken 24 Haziran günü yapılan açıklama ile antikor ve PCR testleri negatif sonuçlandığı bilgisinin gelmesi moralleri yeniden yükseltti. Mutlak galibiyet gözüyle bakılan Altay mücadelesinde alınan mağlubiyetin telafisini yapacaklarını belirten Akhisarspor, Ümraniyespor karşılaşması hazırlıklarını daha da hızlandırdı. Kaybetme şansımız yok diyen Yılmaz Vural, sonuçlarının negatif çıkmasının ardından Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde durum kritiği üzerine çalışmalara başladı. Akigo camiası Süper Lig´e yeniden yükselme hedeflerinin yok olacağı endişesine kapılırken kulüp tarafından ?Henüz hiçbir şey bitmiş değil.? açıklaması yapıldı. Lig´in 12. haftasında karşılaşan 2 ekipte kazanan olmamış ve 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. 41 puandaki Ümraniyespor Play-Off grubunda yer almak için mücadeleye çıkacakken, Play-Off grubunda 45 puan ile şuan altıncı sıraya yerleşen Akhisarspor´da ise hedef yeniden liderlik yarışı içerisine girmek.

KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKTI

Geçtiğimiz hafta Altay mücadelesi öncesi Yılmaz Vural, teknik ekipten bir antrenör, 3 futbolcu ve 7 personelin Koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması hastanede tedavi altına alınan 12 kişilik grubun antikor ve PCR testlerinin ise negatif sonuçlanması taraftar grubunun aklında soru işareti bıraktı. Karantina altına alınan grup karşılaşmadan bir, iki gün sonra hastaneden çıkarılıp Yılmaz Atabarut Tesisi´ne geçiş yaptı. TFF ile görüşmelerin devam ettiği ve Deneyimli Teknik Adam´ın Ümraniyespor mücadelesine katılıp katılmayacağı henüz açıklanmış değil.

KRİTİK KARŞILAŞMA

28 Haziran Pazar günü oynanacak Akhisarspor, Ümraniyespor mücadelesi iki takım içinde kritik puan anlamına geliyor. Süper Lig´e yükselme düşüncesiyle sezon başından bu yana sıkı çalışmalarını yeşil, siyahlı ekipte zirve mücadelesine yeniden dahil olup Play-Off grubundan çıkmamak için mücadele verecekken Ümraniyespor Play-Off grubuna girmek için sahaya çıkacak. Altay karşılaşmasından darbe alan yeşil siyahlı ekibin iddiasını koruması için mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Ümraniyespor´unda mücadelen mağlup ayrılması halinde Play-Off umudu bitecek.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK