KÜÇÜK KALEMLER İMZA GÜNÜ ´NÜN 2.´Sİ DÜZENLENDİ

KÜÇÜK KALEMLER İMZA GÜNÜ ´NÜN 2.´Sİ DÜZENLENDİ

A. Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu´nda Küçük Kalemler İmza Günü´nün 2´incisi düzenlendi.

A. Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu´nda  Küçük Kalemler İmza Günü´nün 2´incisi düzenlendi.

Akhisar  A.Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu´nda 2.si düzenlenen Küçük Kalemler İmza Günü hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilgi yoğundu. A. Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu´nda " Küçük Kalemler İmza Günü" nedeni ile konuşan Okul Müdürü Ekrem Kurt ?Okulumuz A.Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu´nda 2.si  düzenlenen Küçük Kalemler İmza Günü hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilgi yoğundu. Onur konuğumuz Okulumuzun Hayırseverin A.Vehbi BAKIRLIOĞLU Küçük Kalemlerimizle tek tek ilgilenmiş olup öğrencilerimizi onurlandırmıştır. Geçen yıl 32  öğrencimizin kendi yazmış olduğu kitaplarıyla katılmasına rağmen bu yıl 20 öğrencimiz daha eklenmiş oldu. Toplamda 52  yazarımız artık kitap sahibi . Eğitim Öğretim yılı başında Sınıf Öğretmenleri tarafından yazacak oldukları  kitapların konuları öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda belirlendi ve yazma startını verildi. Kitap yazmaya karar veren öğrencilerimize zaman zaman hatırlatmalar yapılarak takibi yapıldı. Nisan ayı içinde yazılar öğretmenleri tarafından incelenerek sayfa düzenlemeleri yapıldı. Ardından baskıya verilerek eserler ortaya çıkartıldı. Bugün ise okulumuzun tüm öğrenci, veli ve davetlilerimize sergilendi. 

Sonuç itibariyle ancak çok okuyanların  yazabileceği düsturuyla daha çok kitap okuyan  öğrencilerin bu etkinliği daha çok benimsediği ve severek yazdıkları orijinal ve hayal güçleriyle perçinleşmiş oldu. 

Öğretmen, öğrenci ve velilerimize tarafından artık benimsenen bu etkinliğin diğer yıllarda sayının daha da artacağı dile getirilmekte olup, okulumuzda bu etkinliğin de diğer etkinlikler gibi geleneksel hale dönüştüğü görüşü hakim kılınmıştır? dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”