KÜLTÜR BULUŞMASI PROGRAMI ALAN ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

KÜLTÜR BULUŞMASI PROGRAMI ALAN ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Akhisar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan ?Kültür Buluşması? Akhisar´da faaliyet gösteren 7 hemşehri derneğinin katılımı ile 8-16 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Akhisar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan ?Kültür Buluşması? Akhisar´da faaliyet gösteren 7 hemşehri derneğinin katılımı ile 8-16 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanı içerisinde düzenlenecek olan Kültür Buluşması programına Akhisar´da faaliyet gösteren Balkan Göçmenleri Derneği, Balıkesirliler Derneği, Bayburtlular Derneği, Bitlisliler Derneği, Erzurumlular Derneği, Gördesliler Derneği ve Karadenizliler Derneği katılıyor.

Kültür Buluşması programı öncesi tanıtım kokteyli ardından komisyon başkanı Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve birim amirlerinin katılımı ile gölet alanındaki çalışması sahasında denetimler yapılarak son hazırlıklar yapıldı.

Kültür Buluşması kapsamında programın açılış töreni 8 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 18.00´de gölet alanında yapılacak. Açılış ardından Akhisar´da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri yörelerine özel damak tatlarını, yaşam tarzlarını anlatan hikayeleri, giyim ve kuşam düzenlerini anlatan birer sergi açılacak ve 16 Eylül´e kadar açık kalacak.

HER GÜN FARKLI YÖREYE ÖZEL KONSERLER

Tüm etkinliklerin Gölet alanında düzenleneceği program kapsamında 8 Eylül 2018 Cumartesi günü Erzurumlular gecesi kapsamında Doğu´nun sesi Erzurum Fasıl Ekibi, Teyo Emmi, Yaşar Aytan, Haluk Dadaş, Şeref Uludağ ve Dadaş Bar Ekibi sahne alacak. 10 Eylül 2018 Pazartesi günü Balıkesirliler gecesi kapsamında Tamer Öztoprak, Ali Çakar ve Ritmin Dansı sahne alacak. 11 Eylül 2018 Salı günü Karadenizliler gecesi kapsamında Karadeniz Oyun Ekibi, Onur Atmaca, İhsan Aydın sahne alacak. 12 Eylül 2018 Çarşamba günü Bitlisliler gecesi kapsamında Kemal Yılmaz ve Bitlis Folklor Ekibi sahne alacak. 13 Eylül 2018 Perşembe günü Bayburtlular gecesi kapsamında Bayburtlular Derneği Folklor Ekibi, Saniye Can ve Devran sahne alacak. 14 Eylül 2018 Cuma günü Balkan Göçmenleri gecesi kapsamında Murat Balkan, Ekrem ve Erşan ikilisi, Orkestra Serkan, Rumeli Folklor Ekibi sahne alacak. Son 15 Eylül 2018 Cumartesi günü ise Gördesliler gecesinde Bahadır Efe, Adem Ertaş, Gördes Folklor ekibi, Bizim kızlar grubu, Doğukan Doru ve Burak Hosaf ve Gördes´in Efeleri sahne alacak.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”