SPOR

SPOR Haberleri

KUPADA RÖVANŞ ZAMANI

KUPADA RÖVANŞ ZAMANI

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Kayseri´de Kayserispor ile karşılaşacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Kayseri´de Kayserispor ile karşılaşacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda 7 Şubat Çarşamba günü (yarın) saat 18.00 başlayacak olan müsabakada hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Hakem Özkahya´nın yardımcılıklarını Serkan Çimen, Hakan Yemişken yapacak. Arda Kardeşler müsabakanın 4´üncü hakemi olacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor, bugün gerçekleştirdiği son antrenman ile çalışmalarını tamamlayarak önce Karayolu ile Akhisar´dan İzmir´e, İzmir´den de havayolu ulaşımı ile Kayseri´ye geçecek. Bugün gerçekleştirdiği antrenmanda futbolcular, düz koşu ve 5´e 2 top çalışması yaparak hazırlıklarını tamamladı. Teleset Mobilya Akhisarspor´da sakatlığı olan Kadir Keleş dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Teleset Mobilya Akhisarspor ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 31 Ocak Çarşamba günü Spor Toto Akhisar Stadyumunda karşılaştı. Ev sahibi T. M. Akhisarspor, 90´ıncı dakikada Eray Ataseven ile bulduğu golle müsabakadan 1-0 galip ayrılmıştı. Ege temsilcisine yarı finale yükselmesi için galibiyet ve beraberlik yeterli olurken, mağlubiyette de tek farklı bol gollü(2-1, 3-2)sonuçlarda tur atlıyor. Müsabakayı 1-0 Kayserispor´un yenmesi durumunda maç uzatmaya gidiyor.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ